Ο Καυγάς για τη.. γεννήτρια

Φαίνεται πως στην Έρυσσο δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και μαλώνουν για μια γεννήτρια.
Όλα ξεκίνησαν το 2005, όταν για τις ανάγκες του συνεδρίου της Ομογένειας είχε αγοραστεί μία γεννήτρια προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί το συνέδριο, αφού η ΔΕΗ δεν έχει αξιωθεί ακόμα να “δώσει τα φώτα της” στο κάστρο.
Η “αμαρτωλή” γεννήτρια λοιπόν, αγοράστηκε μεν (επί της Δημαρχίας Κ. Κοντογούρη) δεν πληρώθηκε δε  και μάλιστα για χρόνια (συνηθισμένο φαινόμενο).
Η προμηθεύτρια εταιρεία κινήθηκε δικαστικά και αν δεν παρενέβαινε ο Αλ. Παρίσης θα είχε ακολουθήσει κατάσχεση. Τελικά η γεννήτρια πληρώθηκε (επί Δημαρχίας Κ. Κουταλά) και αποφασίστηκε η μετακίνησή της προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για άλλες ανάγκες του Δήμου, αφού στο κάστρο ήταν μάλλον άχρηστη.
Αμ, δε.
Όταν το Σάββατο, ο Αντιδήμαρχος Ερύσσου Π. Δενδρινός μαζί με μέλη της Εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας του Δήμου πήγαν στο Κάστρο για να “σηκώσουν” τη γεννήτρια με ένα γερανό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ομάδα πολιτών και την πρώην αντιδήμαρχο Ερύσσου Χ. Νικολετάτου οι οποίοι εμπόδισαν την μεταφορά της γεννήτριας. Στην όλη υπόθεση ενεπλάκη τελικά η Αστυνομία αλλά και η Αρχαιολογική υπηρεσία και το θέμα δείχνει να έχει συνέχεια.