Νίκη για τους Παμπαίδες του Α.Σ.Κ.

Οι Παμπαίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, κερδίζοντας τούτη τη φορά στην Πάτρα το Σκαγιοπούλειο με 54-40.

Τα γεμάτα ταλέντο πιτσιρίκια της ομάδας μας, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν έτσι στην 2η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα (σε τρεις αγώνες), γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αν και με το κλείσιμο του πρώτου 20λέπτου το Σκαγιοπούλειο, βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 31-27, η συνέχεια για τους Παμπαίδες του Α.Σ.Κ. ήταν αρκούντως εντυπωσιακή. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βγάζοντας ενέργεια στο παιχνίδι τους, οι Παμπαίδες του Α.Σ.Κ. ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν μόλις 9 πόντους στην επανάληψη, φτάνοντας έτσι σε μία άνετη όσο και δίκαιη επικράτηση.

Ο προπονητής Πάνος Ματιάτος χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με το Σκαγιοπούλειο τους εξής παίκτες: Σπανό, Παλημέρη, Ανδρικόπουλο, Μεσοροπιάν, Βασιλάτο, Πολλάτο, Στηλιανέση, Παγώνη, Καλαφάτη, Μάρη, Χριστάτο και Παπαδημητρίου.

Την επόμενη αγωνιστική (31 Ιανουαρίου), οι Παμπαίδες του Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα τα Ροϊτικα.