Απάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παλλικής στον Λουκέρη

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λουκέρης για την επίσκεψη Γερουλάνου στην Παλλική έδωσε μέσω επιστολής ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παλλικής Παναγής Βλάχος.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ Φίλε Βαγγέλη

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι στη Νέα Δημοκρατία η μεγαλύτερη πλειοψηφία των στελεχών έχετε κάνει την ίντριγκα, την παραπληροφόρηση, το διαίρει και βασίλευε, τρόπο ζωής.

Κατανοούμε ότι αυτά είναι κατάλοιπα του πάλαι ποτέ βαθύ κράτους της δεξιάς. Και όσο και να προσπαθείτε να δείξετε επίπλαστα στον κόσμο ότι αυτό έχει αλλάξει δυστυχώς δεν έχει αλλάξει. Έχει περάσει απ’ ότι φαίνεται στο DNA σας. Απ’ ότι φαίνεται έχετε επιλεκτικά ασθενή μνήμη. Πλανάσθε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι ο κόσμος έχει κι αυτός ασθενή μνήμη. Και δυστυχώς για εσάς δεν έχει ξεχάσει ακόμη ότι πρόσφατα ρίξατε το καράβι στα βράχια και το εγκαταλείψατε άρον άρον για να σωθείτε. Δεν έχει ξεχάσει ότι στο συγκεκριμένο Υπουργείο του κ. Γερουλάνου πόσες δεκάδες άτομα λάμβαναν υπερπαχηλούς μισθούς και δεν γνώριζαν που βρίσκονται τα γραφεία της ΕΡΤ. Δεν έχει ξεχάσει ότι η Κυβέρνηση σας ταυτίστηκε με την πολιτική της υπερπολυτελούς EUROVISION. Άραγε κ. Λουκέρη μπορείτε να μας πείτε: 1) ποια είναι η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων; Μηδέν 2) πόσες προκηρύξεις άρον άρον έβγαλε η Κυβέρνηση σας λίγο πριν τις εκλογές; Ελάχιστες και αυτές με έργα που ήδη εκτελούνται

Μόνο εσείς δεν θέλετε να παραδεχθείτε ότι η Ελλάδα, τα Ιόνια Νησιά η Κεφαλονιά και ο Δήμος Παλικής έχουν βιώσει μια αναπτυξιακή απραξία τα τελευταία πέντε χρόνια. Και αυτό με ευθύνη της Κυβέρνησης σας.

Δήμαρχοι και Νομάρχες κουράστηκαν πολύ να διαμαρτύρονται ότι δεν δουλεύει τίποτα και δεν είχαν υποστήριξη από πουθενά. Ειδικά αυτοί που δεν ήταν ημέτεροι.

κ. Λουκέρη

Όσον αφορά τη συνάντηση του κ. Γερουλάνου με τη Δήμαρχο στην οποία ήμουν παρών θα περιμέναμε τουλάχιστον να πείτε ένα μπράβο στη Δήμαρχο που εκμεταλλεύτηκε μια ιδιωτική επίσκεψη του Υπουργού για να προωθήσει τα προβλήματα της Παλικής. Αυτό αναδεικνύει περίτρανα την αγωνία της γι’ αυτόν τον τόπο. Όταν μιλάτε για ανεπάρκεια έργων εννοείτε προφανώς την ανεπάρκεια έργων της Νέας Δημοκρατίας της οποίας ήσαστε ο τοπικός εκφραστής.

Αλήθεια κ. Λουκέρη

Μήπως μπορείτε να μας θυμίσετε επί δικής σας θητεία πότε σε επίσκεψη κυβερνητικών στελεχών είχατε καλέσει την αντιπολίτευση; Ποτέ. Αφήστε τις πολιτικές κολακείες προς τον Υπουργό περί «εξαίρετου συμπολίτη μας». Το χιούμορ σας δεν συνάδει με το Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Όσο για το αν θα κουράσει η Δήμαρχος τον Υπουργό ή τα Υπουργεία μάλλον θα μπερδεύετε τη δική σας θητεία με τη δική μας. Στη δική σας θητεία η Ελλάδα ήταν εντελώς ξεκούραστη γιατί δεν κουραζόταν κανείς σας. Μας είχατε ρίξει σε χειμερία νάρκη εξίμισι χρόνων. Ο μόνος κουρασμένος απ’ ότι θυμόμαστε ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και αυτός είχε κουραστεί από τα σκάνδαλα και τη ρεμούλα που γινόταν και όχι από την υπερεργασία για το καλό της χώρας.

Όσον αφορά τη λογική του διαίρει και βασίλευε που πάτε να εφαρμόσετε ανάμεσα στην Τ. Ο ΠΑΣΟΚ Παλικής και στον Υπουργό σας υπενθυμίζουμε ότι εμείς στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουμε στον πλουραλισμό της Δημοκρατίας και στη σύνθεση αντίθετων απόψεων. Έννοιες άγνωστες για εσάς. Γι΄ αυτό μην ασχολείστε με δημοκρατικές έννοιες που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ μπορούμε να τις κατανοήσουμε και γι΄ αυτό είμαστε μία γροθιά

Αγαπητέ Πρόεδρε της ΝΟΔΕ

Πετάξτε τις καρναβαλικές μάσκες. Ο κόσμος πλέον σας ξέρει. Κατεβείτε από το άρμα της αλαζονείας και της υποκρισίας και ανεβείτε στο άρμα της αυτοκριτικής.

Για τη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΚΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0