Συνεχίζουν τα προβλήματα για το δρόμο της Κρανιάς.

Με συνέντευξή της στο Kefalonia press η Αντινομάρχης Δημοσίων Έργων Μίνα Γαβριελάτου έδωσε απαντήσεις σχετικά με τον δρόμο της Κρανιάς που έχει προκαλέσει τη διαμαρτυρία εκατοντάδων συμπολιτών μας τόσο για τις κακοτεχνίες που παρουσιάζει, την επικινδυνότητα για τους οδηγούς όσο και για το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η κα Γαβριελάτου ανέφερε πως αφού ο πρώτος εργολάβος δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του το έργο είχε σταματήσει για δύο χρόνια. Στη συνέχεια και με τη νυν Νομαρχιακή Αρχής το 2007, και μετά από πολλές πιέσεις του Νομάρχη Διονύση Γεωργάτου το έργο ανατέθηκε σε άλλο εργολάβο. Δυστυχώς και ο δεύτερος το έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει από το καλοκαίρι.
Με νέα παρέμβαση της Νομαρχίας ξεκίνησε ο ηλεκτροφωτισμός με επιβάρυνση του κόστους του ρεύματος στη Νομαρχία και κλείσανε οι οι αυθαίρετες είσοδοι από παρακείμενες ιδιοκτησίες ώστε να μην μπαίνουν στον δρόμο κάθετα αυτοκίνητα. Παράλληλα δόθηκε η ασφαλτόστρωση σε νέο εργολάβο.
Το έργο συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα και γι’ αυτό το λόγο, η κα Γαβριελάτου ανέφερε πως, ο Διονύσης Γεωργάτος σε συνεργασία με τον βουλευτή κ. Σπύρο Μοσχόπουλο συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη παρουσία του διευθυντή της Διεύθυνσης Δ1 που παρακολουθεί το έργο και υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του υπουργείου για την εξεύρεση λύσης σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποκατάσταση των κακοτεχνιών.