Το Αργοστόλι στην Α1 του πόλο!

Στα “σαλόνια” της Α1 θα βρίσκεται από την καινούργια χρονιά του . Ο Ν.Ο.Α. κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στα play off της Α2 και να εξασφαλίσει και τυπικά το εισιτήριο για την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς εξασφάλισε την πρόκριση από το πρωί όταν και συνέτριψε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 13-6. Το απόγευμα απλώς σφράγισε το εισιτήριο κερδίζοντας τον ΟΥΚ Βόλου με 9-5.  Στην τελική βαθμολογία συγκέντρωσε 22 βαθμούς, αφήνοντας 10 βαθμούς πίσω τον τρίτο Ηρακλή.
Το πρώτο εισιτήριο εξασφάλισαν τα Χανιά που τελείωσαν τους αγώνες τους αήττητοι.
Σίγουρα η σημερινή μέρα αποτελεί μία ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό στο νησί.

Τελική Βαθμολογία Play Off 1. Ν.Ο.Χ. 30
2. Αργοστόλι 22
3. Ηρακλής 12
4. ΟΦΗ 10
5. ΟΥΚ Βόλου 10
6. Τρίτων Αμαρουσίου 3

Συγχαρητήρια Μοσχόπουλου
Δελτίο τύπου για την μεγάλη επιτυχία εξέδωσε ο βουλευτής του νομού Σπύρος Μοσχόπουλος.
Το δελτίο τύπου αναφέρει:

“Η Κυριακή 17 Ιουλίου είναι μια ιστορική ημέρα για τον ομαδικό αθλητισμό του Nομού μας. Η Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, έγινε η πρώτη ομάδα του Nομού που κατάφερε να πραγματοποιήσει τον άθλο της εκπροσώπησης των νησιών μας στην Α1 Εθνική κατηγορία..
Η άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία, δικαιώνει την επίπονη και επίμονη προσπάθεια χρόνων.
Στη Διοίκηση του συλλόγου, στην Επιτροπή Στήριξης Ανόδου Ομάδας ΝΟΑ, στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες της ομάδας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.


Σε εποχές δύσκολες, η ομάδα πόλο του ΝΟΑ αναχαίτισε την απαισιοδοξία και την κατήφεια και έδωσε παράδειγμα ελπίδας και αγωνιστικότητας.


Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, ώστε να έχει επιτυχίες και τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και πάλι.
Σπύρος Μοσχόπουλος”