Η Ε.Α.Σ. για τον Σ. Κουρή

Συνέχεια στην κόντρα Ε.Α.Σ. Κ.Ι. και Σωτήρη Κουρή δίνει η Ένωση, με ανακοίνωση που έστειλε στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την εμπλοκή του Αντιπεριφερειάρχη σε “παράνομη και αυθαίρετη παραχώρηση δημόσιου χώρου και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος”, όπως του καταλογίζουν.

Το δελτίο τύπου

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κέρκυρας στις 25-7-2011, όπου τέθηκε το θέμα της παράνομης και αυθαίρετης παραχώρησης δημόσιου χώρου και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Κουρή στο ξενόφερτο συνεργείο της Ε.Α.Σ. Αγρινίου, χωρίς νομιμότητα απόφασης, δικαιώθηκαν ολοκληρωτικά οι μέχρι σήμερα ισχυρισμοί της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης.


Συγκεκριμένα:
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών αποδείχθηκε ο μόνος θεματοφύλακας των συμφερόντων των παραγωγών μας, τους οποίους ο «οικοδεσπότης» της ιδιωτικής ξενόφερτης Κοινοπραξίας κ. Σ. Κουρής συνεχίζει να παραπλανά.


Η πραξικοπηματική και δουλοπρεπής ενέργεια του κ. Σ. Κουρή να «καπελώσει» την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών βάζοντας «νύχτα» και από το παράθυρο την Ε.Α.Σ. Αγρινίου, δεν έχει λάβει την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο κ. Σ. Κουρής συνεχίζει να είναι έκθετος εδώ και δύο μήνες περίπου, στέλνοντας το λογαριασμό του ιδιωτικού συνεργείου στον…..
 Κεφαλλονίτη και Θιακό φορολογούμενο πολίτη του μόχθου. Και όλα αυτά για την εξυπηρέτηση της παραπάνω Κοινοπραξίας.


Επαληθεύεται λοιπόν, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών όταν μιλάει για «εκφοβισμό», «για αμειβόμενους ξενόφερτους ιδιώτες σε δημόσια κτίρια», «για παραχώρηση δημόσιου εξοπλισμού», για «εκπρόθεσμες με βάση ΚΑΝ (ΕΟΚ) 73/2009 Αιτήσεις», και για «προσωπικές αποφάσεις» που οδήγησαν σε διάλυση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ανυπαρξία μέχρι και σήμερα οποιασδήποτε απόφασης που θα μπορούσε να καλύψει εκ των υστέρων τις αυθαιρεσίες του κ. Σ. Κουρή.


Ποια είναι η απάντησή σας κ. Σ. Κουρή, όταν μετά από τόσες προειδοποιήσεις της Διοίκησης της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, τις οποίες αγνοήσατε, τώρα σας αγνοούν και σας απορρίπτουν και εσάς αυτοί που θα έπρεπε να σας καλύψουν ;


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών
Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης
Πρόεδρος