Συγχαρητήρια επιστολή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ν.Ο.Α.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο στον Ν.Ο.Α. για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου του στην Α1 του πόλο.
Η επιστολή αναφέρει:
“Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και η Δημοτική Αρχή συγχαίρουν τον Πρόεδρο Λούκα Νιφοράτο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την τεράστια επιτυχία τους, να κερδίσουν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία και να εντάξουν έτσι τον ΝΟΑ και κατ’ επέκταση το νησί της Κεφαλλονιάς στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τη μεγαλύτερη επιτυχία του τοπικού αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο, αποτέλεσμα της πολύχρονης, συγκροτημένης και ομαδικής δουλειάς που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα δε, η μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή για να αποτελέσει φάρο αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που αντιμετωπίζει ο λαός μας σε εθνικό επίπεδο, αλλά και ο Δήμος Κεφαλλονιάς σε τοπικό.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς και η Δημοτική Αρχή θέλουν τέλος να τονίσουν ότι η τεράστια αυτή επιτυχία του ΝΟΑ δεν θα πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Αντιθέτως, θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και σε αυτό το πλαίσιο δηλώνουν την πρόθεσή τους να σταθούν δίπλα στην ομάδα ώστε να πετύχει τους νέους στόχους που θα θέσει την επόμενη χρονιά.”