Ο Χάρης Νάτσης στον Αστέρα Τρίπολης

Άλλη μία σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του στην Κεφαλονιά, καθώς ο Χάρης Νάτσης έκανε το άλμα για την Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός αθλητής μας, δοκιμάστηκε και έπεισε τους ανθρώπους του Αστέρα για το ταλέντο του και από τις 23 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Τρίπολη. Παράλληλα γίνεται ο δεύτερος αθλητής μας που μετά τον Στάθη Βαλεντή, ο οποίος επιλέχθηκε στην Εlite Ακαδημία της Arsenal στο Λουτράκι, πείθει με το ταλέντο του μία μεγάλη ομάδα, δείγμα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Arsenal Soccer School στην Κεφαλονιά.
 «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία γενικά για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και για τις ακαδημίες. Νομίζω ότι είναι για πρώτη φορά, ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία να δοκιμάζεται και να πείθει ένα σωματείο τόσο μεγάλου βεληνεκούς όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Βλέπω πολλά βήματα προόδου στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο, από την λειτουργία των ακαδημιών και ειδικά από τη δικιά μας την ακαδημία το Arsenal Soccer School . Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στο παιδί τα καλύτερα»  δήλωσε ο προπονητής του Arsenal S.S. στην Κεφαλονιά Δημήτρης Ζησιμάτος.