Διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση των μεταθέσεων οι λιμενικοί

Με αφορμή  την απίστευτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κοινοποίησής της Α΄φάσης των τακτικών μεταθέσεων συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει: Θεωρούμε αδιανόητη την τακτική των «πιέσεων» των συναδέλφων, ώστε να αποδέχονται μεταθέσεις χωρίς οδοιπορικά, ενώ τα δικαιούνται και της επιλεκτικής ενημέρωσης σε σχέση με τα αποτελέσματα του συμβουλίου των μεταθέσεων.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση της:
Ζητάει από τη Διεύθυνση Προσωπικού Λ.Σ. σαφή και υπεύθυνη ενημέρωση για τις εκτός χρόνου διαδικασίες μεταθέσεων του Π.Δ. και από τη φυσική μας Ηγεσία, τις εντολές εκείνες οι οποίες δεν θα αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση των μεταθέσεων, όπως αυτές προβλέπονται από το Π.Δ.

Για όλα τα παραπάνω αναμένει ξεκάθαρες απαντήσεις και γρήγορες λύσεις, για το σοβαρό αυτό θέμα που θέτει σε ομηρία εκατοντάδες συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Σε διαφορετική περίπτωση από πλευράς της ΠΟΕΠΛΣ θα θεωρηθεί ως μέρος σχεδίου για την αποδόμηση του Π.Δ. Μεταθέσεων Προσωπικού Λ.Σ., που κάποιοι απεργάζονται και προσπαθούν πεισματικά, για να μην καταφέρει να ολοκληρώσει ούτε ένα κύκλο εργασιών, μετατρέποντας με αυτόν τον τρόπο, την αδυναμία τους σε αποτυχία του Π.Δ