Η ταινία ‘Hanna’ στον κινηματογράφο ‘Άννυ’ (video)

Το θρίλερ του Τζο Ράιτ “Hanna” προβάλει από τη Δευτέρα 18 μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου ο θερινός κινηματογράφος “” στο Αργοστόλι.
Ο βραβευμένος με BAFTA Τζο Ράιτ, σκηνοθέτης των ταινιών “Περηφάνια και Προκατάληψη” και “Εξιλέωση”, επιστρέφει με το περιπετειώδες θρίλερ “Hanna” και συνεργάζεται ξανά με την υποψήφια για Όσκαρ Σάοϊρς Ρόναν.
Πρωταγωνιστούν επίσης η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ, ο Έρικ Μπάνα κι η Ολίβια Ουίλιαμς. Την μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Chemical Brothers, ένα από τα πιο γνωστά ντουέτα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Η Χάνα δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση της Φινλανδίας, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Μια αποστολή που την στέλνει ο πατέρας της σημαδεύει την εφηβεία της, καθώς διασχίζει κρυφά τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, ξεφεύγοντας από πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι’ αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Χάνα έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.

Ώρες προβολής: 21:00 – 23:00
Τηλ.: 2671025880

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: