Εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου «Besame Mucho» του Φώτη Σιμάτου

Μια όμορφη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν εχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσών, για την παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Σιμάτου «Besame Mucho».

Η λογοτέχνης Σοφία Παπαδάτου
διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο. 

Η αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου γέμισε από κόσμο, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο ο Βουλευτής Κεφαλονιάς Σπύρος Μοσχόπουλος όσο και ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός.

Ο Βουλευτής του Σπύρος Μοσχόπουλος
και ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου
Γιώργος Τσιλιμιδός

Το βιβλίο παρουσίασε ο ποιητής , ο οποίος μίλησε για τον συγγραφέα και το έργο του. Ο κ. Σπηλιώτης αναφέρθηκε στην επιρροή που άσκησε στον συγγραφέα η θάλασσα (ο έχει εργαστεί για χρόνια ως ναυτικός), στο ανήσυχο πνεύμα του αλλά και στο γυναικείο στοιχείο που είναι έντονα παρόν στο νέο του βιβλίο.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η λογοτέχνης Σοφία Παπαδάτου και η Φρόσω Μπεκιάρη.

Ο ποιητής Γιώργος Σπηλιώτης

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εξαιρετική μουσική παρουσία της Ευαγγελίας Σκιαδαρέση (τραγούδι) και του Μάκη Σκλαβουνάκη (κιθάρα). Τη συγκλονιστική ερμηνεία της Σκιαδαρέση σε ελληνικά και ισπανόφωνα τραγούδια συμπλήρωσε το αισθαντικό παίξιμο του Μάκη Σκλαβουνάκη δημιουργώντας ένα σύνολο σπάνιας μουσικής ομορφιάς που συμπλήρωσε ιδανικά τη βραδιά.

Η εξαιρετική με τον Μάκη Σκλαβουνάκη

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος Φαρσών «Ο Φάρος», το βιβλιοπωλείο «Bibliomania» και οι εκδόσεις «Τετράγωνο» από τις οποίες κυκλοφορεί το βιβλίο.

Ο συγγραφέας Φώτης Σιμάτος

Κεφαλονίτικα Νέα