Μήνυμα του βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου προς τους επιτυχόντες.

«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νέους και νέες της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θέλω να πιστεύω πως οι θυσίες και οι στερήσεις τους οδήγησαν τελικά στη δικαίωση και την επιβράβευση της προσπάθειας τους.Το ταξίδι τους για την κατάκτηση της γνώσης ξεκίνησε και εύχομαι η φοίτησή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και η μετέπειτα σταδιοδρομία τους να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Συγχαρητήρια και μερίδιο στην επιτυχία αυτή αξίζουν όμως οι γονείς και οι καθηγητές τους, για την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των μαθητών.

Να ευχηθώ όμως καλή πρόοδο και καλή συνέχεια σε ότι επιλέξουν να κάνουν και στα παιδιά που πιθανόν δεν πέτυχαν το στόχο τους, υπενθυμίζοντας τους ότι στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν ευκαιρίες και θα τους δοθούν πολλές.

Άλλωστε είναι χρέος της Πολιτείας η αδιάλειπτη στήριξη και η διασφάλιση κατάλληλων και ευνοϊκών συνθηκών για την μαθησιακή διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση, αλλά και τη μετέπειτα είσοδό στην αγορά εργασίας.
Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια σε όλους.»

Κεφαλονίτικα Νέα