Το αφεντικό της Formula 1 και οι δυο Κεφαλονίτες

Ο Μπέρνι Έκλστοουν, το μεγάλο αφεντικό της F1, διάλεξε για άλλη μια φορά την για να περάσει μερικές μέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αυτή την φορά όμως δεν εντυπωσιάστηκε μόνο από τις πανέμορφες της παραλίες και την περίφημη κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, αλλά και από μια ιδέα που έχουν υλοποιήσει δύο άνθρωποι που κατάγονται από νησί του Ιουνίου.
Ο λόγος για την παγκόσμια καινοτομία Ecoformula (www.ecoformula.gr), δηλαδή του πρώτου αγωνιστικού μονοθέσιου στον κόσμο που κινείται με εναλλακτικά καύσιμα!
Εμπνευστές και συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας καινοτομίας είναι δύο Κεφαλονίτες, οι και , που μόλις είδαν τον Έκλστοουν στο λιμάνι του Αργοστολίου δεν έχασαν την ευκαιρία και τον πλησίασαν για του πιάσουν κουβέντα.
Οι δυο Κεφαλονίτες ανέλυσαν στον Βρετανό τα σχέδια τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula με οικολογικά μονοθέσια, με το αφεντικό της F1 (που συνοδευόταν από τον Κρίστιαν Χόρνερ της πρωταθλήτριας Red Bull) να δείχνει εντυπωσιασμένος.
Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους… δαιμόνιους Κεφαλονίτες, ενώ ζήτησε αναλυτικά στοιχεία για να τα μελετήσει όταν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο!

Πηγή: Sport24.gr