Παραμένουν στην Super League Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

Αθώες έκρινε τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ανατρέποντας την τιμωρία του υποβιβασμού που είχε επιβάλει η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League. Στις ομάδες θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο θα ξεκινήσει με -10 βαθμούς και η με -8 ενώ υποβιβάζονται οριστικά στην Football League η ΑΕΛ και ο Πανσεραϊκός ενώ δεν ανεβαίνουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας.

Η ποινή για τους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη παραμένει η ίδια (ισόβιος αποκλεισμός από κάθε αθλητική δραστηριότητα).

Αναλυτικά η απόφαση

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της διάσκεψη για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Καβάλα, του κ. Αχιλλέα Μπέου και του κ. Χρυσόστομου Ψωμιάδη, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:


ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ


Συνεκδικάζει τις από 29-7-2011 εφέσεις της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ και με την υπ΄αριθμ. 179/10-8-2011 απόφασή της:


1) Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.204/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.


Διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου.


2) Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.204/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.


Εξαφανίζει εκκαλουμένη κατά το μέρος που αφορά την εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.


Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.


Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ την ποινή αφαίρεσης δέκα (-10) βαθμών από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.


Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου.


ΥΠΟΘΕΣΗ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ


Συνεκδικάζει τις από 29-7-2011 εφέσεις της ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ και του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ και με την υπ΄αριθμ. 180/10-8-2011 απόφασή της:


1) Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ κατά της υπ΄αριθμ. 205/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.


Διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου.


2) Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ κατά της υπ΄αριθμ.205/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.


Εξαφανίζει εκκαλουμένη κατά το μέρος που αφορά την εκκαλούσα ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ.


Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.


Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ την ποινή αφαίρεσης οκτώ (-8) βαθμών από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012″.


Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου”.

Κεφαλονίτικα Νέα