Αδερφοί Καραβιώτη

Ο Γεράσιμος και o Σπύρος Καραβιώτης γεννήθηκαν στην Αθήνα το 1972 και 1979 αντίστοιχα.
Αδερφοί Καραβιώτη
Έζησαν και μεγάλωσαν στην   και το μουσικό τους αισθητήριο καλλιεργήθηκε με τους ήχους της επτανησιακής αρμονίας. Πήραν τα πρώτα μουσικά μαθήματα από τους δασκάλους Διονύσιο Πολλάτο και Κώστα Xαριτάτο.

Έχουν σπουδάσει ανώτερα θεωρητικά, αρμονία, αντίστιξη και φυγή στο Ελληνικό Ωδείο με βαθμούς άριστα παμψηφεί, στην τάξη του μαέστρου Γιώργου Αραβίδη.
Έχουν παρακολουθήσει, επίσης, σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας και χορωδίας.
Ο Σπύρος, συνεχίζει τις σπουδές του στην ενορχήστρωση με το μαέστρο Κώστα Κλάββα.
Εκτός από τις μουσικές σπουδές, ο Γεράσιμος είναι απόφοιτος Σχολής Οικονομικών και ο Σπύρος πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής.

Έχουν δημιουργήσει ελαφρά ορχήστρα και ανδρική χορωδία και έχουν δώσει πολλές συναυλίες σε διάφορες πόλεις τις Ελλάδας όπως: Αργοστόλι, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Λαμία και Κόρινθο, υπηρετώντας το μελωδικό Ελληνικό τραγούδι και την Επτανησιακή καντάδα.
Στόχος τους είναι η διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας τους και η διάδοση του καλού ελληνικού τραγουδιού. Έχουν ιδρύσει σωματείο με την επωνυμία «Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ». Σκοπός του σωματείου αυτού είναι η ενσωμάτωση της χορωδίας και μαντολινάτας στα μουσικά δρώμενα, καθώς και η ανάδειξη, η διάσωση και η διάδοση των έργων της Επτανησιακής μουσικής.