Ήττες για τις μικτές στα Φαρακλάτα

protathlima-mikton Την ήττα γνώρισαν οι δύο μικτές, για την τελευταία αγωνιστική, στα από τις αντίστοιχες της Αιτωλοακαρνανίας . Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες με τσουχτερό κρύο και χιονόπτωση κατά διαστήματα. Οι Παίδες παραταχτήκαν με σημαντικές ελλείψεις, άντεξαν ένα ημίχρονο αλλά κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 4-0. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους  πέτυχαν οι: 50` Μωραΐτης , 62΄ Ζαρκαδούλας , 76΄ 80΄Ασπρογιάννης . ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης: Κομπορόζος, Χρηστάτος, Χατζηφωτιάδης, Τουλάτος, Στρακάτος, Τσιγαρίδας, Κονδάκης (Αγγελάτος), Κουμαριώτης, Μενεγάτος, Μπελτσώνιας, Σπανός. Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Λαχανάς (Ρηγάλος), Ράπτης, Αποστολόπουλος, Δερβίσης, Διαμαντόπουλος, Μακρυγιάννης (Τσακαλής), Ασπρογιάννης, Ζαρκαδούλας, Μωραΐτης, Κοντογιάννης, Κατσαμπάς (Κόνιδας). Ιδία μοίρα και για τους Νέους που ηττηθήκαν και αυτοί από την αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας με 2 – 4 .
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν το μετουσίωσε σε καλό αποτέλεσμα. Τα τέρματα για την ομάδα μας: 35` Κ. Τσάκος ,43` Φιοράτος. Τα τέρματα για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας : 1` Αθανασίου , 12` 41` Καμμένος , 70` Κοντογιάννης.
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης: (Μιχ. Αθηναίος), Σουρβάνος, Βολτέρας, Μπελτσώνιας, Απέργης, Πετεινάτος, Κόρμαλης, Καραντινός-Νεόφυτος, Μιχελής, Τσάκος, Φιοράτος, Αραβαντινός.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Τσιάρας, Συρμιτζέλης, Γερετσιάν, Κόσσοβας, Αγγελής, Καμμένος, Τσίκας, Κωνσταντόπουλος, Αθανασίου, Κοντογιάννης, Γεωργίου.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες)
ΕΠΣ Αχαΐας
22
(25-4)
Αιτωλοακαρνανία
17
(26-9)
Ηλεία
7
(13-14)
Ζάκυνθος
7
(5-19)
/Ιθάκη
1

Πηγή: http://kefaloniasports.blogspot.com/