ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» κ.Παπαδάτε

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» κ.Παπαδάτε Απάντηση στον Παύλο Παπαδάτο, έδωσε ο -ΕΚΜ σχετικά με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου για τη δραχμή.

Η απάντηση

Με αφορμή την επιλεκτική και παραπειστική μεταχείριση που επεφύλαξε το καθεστωτικό σύστημα των αθηναϊκών μμε απέναντι σε δηλώσεις της βουλευτού Κεφαλονιάς-Ιθάκης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Α. Θεοπεφτάτου, ο αποτυχών υπ. βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαδάτος προσπαθεί με νέα παρέμβαση του να μείνει στον …αφρό!

  • είναι φανερό από όσα λέει, ότι ο κ. Παπαδάτος αντιλαμβάνεται την πολιτική παρουσία ως άθροισμα «εξυπηρετήσεων», «τραπεζωμάτων», και εν γένει πελατειακών σχέσεων, άλλωστε αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας.
  • θα αργήσει ,απ ότι φαίνεται, να καταλάβει ο κ. Παπαδάτος ότι η Α. Θεοπεφτάτου που εξελέγη βουλευτής αλλά και ο Π. Δρακουλόγκωνας και ο Α. Ταφλαμπάς ψηφίστηκαν από τους Κεφαλονίτες και Θιακούς γιατι ενσάρκωσαν την νέα ελπίδα για τα νησιά μας υπερασπιζόμενοι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Ας ξαναδιαβάσει πάλι το πρόγραμμα του κόμματος μας, γιατί το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου που το πρωτοδιάβασε ,όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, δεν θα είχε και τόσο ..καθαρό μυαλό μετά την μεγαλειώδη νίκη και ανατροπή που έδωσε η λαϊκή ετυμηγορία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.!
  • Η Α. Θεοπεφτάτου μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιόφωνο επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος ότι η ευρωζώνη δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα γιατί απλά δεν την συμφέρει, γιατί το κόστος αποχώρησης της Ελλάδας θα ήταν τεράστιο και το γεγονός θα προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πρόσθεσε δε ότι οι Έλληνες πολίτες μπορεί να υποφέρουν και να δυστυχούν και με ευρώ και με δραχμή ,αν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές είναι αντιλαϊκές.
  • Ας καταλάβει επιτέλους ο αποτυχών κ. Παπαδάτος ότι η βουλευτική έδρα  ανήκει πλέον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη των αγώνων, της αλληλεγγύης, του ριζοσπαστισμού, της πληθυντικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Και το κυριότερο: ας μην ματαιοπονεί ο κ. Παπαδάτος. Ο λαός των νησιών μας θα υπερασπιστεί την μεγαλη του νίκη, διατηρώντας τον  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  στην πρώτη θέση της προτίμησης του, όποτε και αν ξαναγίνουν εκλογές. ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ