4ο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

4ο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρες 15:00-18:00 θα πραγματοποιηθεί στο , στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, το 4ο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας με Θέμα: Θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, καινοτομία και οικονομική ανάπτυξη, με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.

Ο εισηγητής

Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Clark της Μασαχουσέτης (ΗΠΑ), απ’ όπου έλαβε και το διδακτορικό του δίπλωμα (Ph.D). Υπήρξε υπότροφος του Αμερικανικού Ιδρύματος Fulbright. Έχει διδάξει σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σήμερα είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών από το 2007. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «Κρίση, δανεισμός και χρεοκοπία» από τις εκδόσεις Παπαζήση.