Αλέξανδρος Σπυράτος: Βαγγέλης πίνει, Βαγγέλης κερνάει

Αλέξανδρος Σπυράτος Σε μία χώρα η οποία είναι η μητέρα της Δημοκρατίας, δεν καταλαβαίνω από πότε είναι κατακριτέα η όποια ουσιαστική επίσκεψη θεσμικού οργάνου στην Παλλική. Ο κ. Κοτσιλίνης και ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ», επισκέφτηκε την , για να ενημερωθεί-ως όφειλε-για τα προβλήματα της περιοχής. Να σας θυμίσω, ότι εσείς και ο συνδυασμός σας ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ την υλοποίηση Δημοτικού Συμβουλίου στην , με ζητήματα ουσιαστικά για την τελευταία. Αν αυτό δεν αντικατοπτρίζει την απαξίωση σας για την Παλλική, προφανώς θα την αντικατοπτρίζει η καρατόμηση των ευκαλύπτων στο οίκημα Τυπάλδου, για να μην χαλάσετε χατίρι στον ψηφοφόρο σας και τα… σκυλιά του. Αντ’αυτού τρέξατε να κάνετε φιέστες για να απομείνετε στις άπορες κορασίδες, το επίδομα του κληροδοτήματος Θεαγένη Τρομπέτα.
Μην ψάχνεται για δράκους κ. Θεοφιλάτε στο δικό μας συνδυασμό. Αποφασίστε εσείς και οι όμοιοι σας σε ποιόν ομαδάρχη ανήκετε και τελικά ποιός είναι ο Τοπικός Άρχοντας της Κεφαλονιάς, ο καθόλα νόμιμα εκλεγμένος κ. Παρίσης ή ο καθόλου νόμιμα μόνιμος κάτοικος Μεγάρου κ. Λυκούδης; Υπηρετείτε την πολιτική «Βαγγέλης πίνει, Βαγγέλης κερνάει». Τα παραδείγματα πολλά, όπως ο διορισμός δύο ειδικών συμβούλων στο πλευρό του κ. Παρίση, η πρόσληψη προσωπικού στη Μελισσάνη, όταν το ήδη υπάρχον ήταν αρκετό, κ.ά.

Όποιος μιλάει για τις επόμενες εκλογές και σχεδιάζει την επόμενη πολιτική του μέρα-καριέρα, απλά ονειροπολεί. Οι Κασσάνδρες και τα παπαγαλάκια σας μάλλον δεν λειτουργούν, όπως θέλετε. Μην βασίζεστε στο τι λέγονται στα… ζαχαροπλαστεία κύριοι.
Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από ποιήματα και ερασιτεχνισμούς. Δεν τον απασχολούν οι πολιτικές κόντρες μεταξύ μας. Έχει ανάγκη από μία ουσιαστική πολιτική και όχι από μία στείρα πολιτική στην οποία αρκείστε εσείς κ. Θεοφιλάτε και ο συνδυασμός σας. Ο απλός πολίτης μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα με την πολιτική η οποία ακολουθείτε στη χώρα μας, αλλά είναι βαθύτατα προβληματισμένος για τον τόπο του και την υποβάθμιση την οποία υφίσταται. Αντί, λοιπόν, να ασχολείστε με την μικροπολιτική καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της περιοχής η οποία σας ανέδειξε Αντιδήμαρχο. Ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου, όπως το οδικό δίκτυο, το μουσείο, το θέατρο, ο καθαρισμός, η ύδρευση, η αστική συγκοινωνία, η πυρασφάλεια, ο βιολογικός, η αγροτική οδοποιία, ο τουρισμός κ.ά., μην επισφραγίζεται με την στάση σας και τις πράξεις σας την περαιτέρω υποβάθμιση της Παλλικής. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Πηγή: voutospress.blogspot.com