Πανελλήνιο πρωτάθλημα 5Χ5 στο Πρόκρις (2.6.2013)

0pdhfhxn Το Πάρκο συμμετέχει στο μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στην Ελλάδα. Το Πάρκο έχοντας ήδη την απαραίτητη εμπειρία στην οργάνωση και την πραγματοποίηση τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου 5Χ5 σε συνδυασμό με τις άρτιες αθλητικές και τεχνικές εγκαταστάσεις, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 της Intersport.
Το INTERSPORT Soccer Challenge γεννήθηκε το 2011, με στόχο να προσφέρει στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία ενός οργανωμένου τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 με πανελλαδικό χαρακτήρα. Έτσι, το 2011, περισσότεροι από 2.000 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.
Φέτος, το τουρνουά ξεκινά για τρίτη συνεχή χρονιά σε 27 αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα, για να δώσει σε ακόμη περισσότερους fans του ποδοσφαίρου τη δυνατότητα να ζήσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από μια άρτια διοργάνωση μεγάλης γεωγραφικής εμβέλειας. Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη θέση στην Κεφαλλονιά θα συμμετάσχει στους τελικούς που θα διεξαχθούν και φέτος στο Λουτράκι.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του μεγάλου τελικού:
Νοσηλευτική κάλυψη ΕΠΑΣ Αργοστολίου
Έκπτωση ναύλων αθλητών Kefalonian Lines
Χριστίνα Μαρούλη FB Zumba Kefalonia
προστασίας S4S Σταθάτος
Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος
: τηλ. 6986686476 – Πάρκο Πρόκρις.

Χάρτης του Πρόκρις στα


Προβολή Πολιτισμός στην Κεφαλονιά σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: