Ο Σύλλογος Δαμουλιανάδων «Η Πλαγιά» ενημερώνει – Το πρόγραμμα της εκδρομής στην Εύβοια

yfduvbbl 1. Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντησή μας με την επισκέπτρια Υγείας κ. Λαμπακάκη στα γραφεία της Ο.Κ.Ι.Σ. Η ενημέρωση που μας έγινε για το θέμα της αιμοδοσίας και για ζητήματα υγείας ήταν πολύ χρήσιμη και λύσαμε πολλές απορίες μας. Το λυπηρό για το Σύλλογό μας ήταν η μικρή προσέλευση των μελών, στάση που δείχνει το μειωμένο ενδιαφέρον για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς. 
Το Δ.Σ. παίρνει πρωτοβουλίες και θέτει τα πλαίσια των δράσεων, όμως είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει τους στόχους του Συλλόγου μας, χωρίς τη συμμετοχή και την έμπρακτη δραστηριοποίηση όλων μας. Ελπίζουμε ότι σε επόμενη εκδήλωση θα ανταποκριθούμε περισσότεροι για να αποδείξουμε ότι όχι μόνον επιθυμούμε, αλλά και θέλουμε το Σύλλογό μας πρωτοπόρο και δυναμικό.
Εμείς σας ενημερώνουμε ότι για το θέμα της αιμοδοσίας προχωρήσαμε και περιμένουμε από όσους μπορούν να συνδράμουν την Τράπεζα αίματος, μια Τράπεζα ζωής για όλους μας και τον καθένα χωριστά.

  • Ο Σύλλογός μας έχει ήδη ανοίξει καρτέλα αιμοδοσίας στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Όποιος θέλει να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει σε όποιο Νοσοκομείο της χώρας θέλει, δηλώνοντας ότι είναι για το " Σύλλογο Δαμουλιανάδων η Πλαγιά". 

2. Την Κυριακή στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουμε την εκδρομή μας στη Στενή Εύβοιας  που ήδη σας έχουμε ανακοινώσει. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
8.00΄ : Αναχώρηση από την πλατεία Καραϊσκάκη ( Γραφεία Συλλόγου)
10.30  : Στάση στην Αρτάκη για καφέ και μπάνιο.
13.30΄:  Αναχώρηση για τη Στενή Εύοιας..( φαγητό, βόλτα, χαλάρωση…)
Σας υπενθυμίζουμε ότι το εισιτήριο είναι 12,00 ευρώ.
Προμηθευτείτε τα απολύτως απαραίτητα, οπλιστείτε με καλή διάθεση και αφεθείτε για να περάσουμε μια όμορφη μέρα στη φύση, με καλή παρέα…