Ξεκίνημα στην Α1 με άρωμα ντέρμπι….

Πρεμιέρα σήμερα στo πρωτάθλημα της με πολλά σπουδαία ματς και φυσικά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναικού αύριο το απόγευμα.

Ας τα δούμε λίγο:

Στο πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων που έχουμε το μεγάλο ματς παίχτηκε στην Ελευσίνα όπου η τοπική ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες και στην τελευταία επίθεση το παιχνίδι από τον Πανιώνιο και έδειξε ότι θα είναι σκληρός αντίπαλος για όποιον περάσει από εκεί.
Αύριο το κλειστό λόγω τιμωρίας από τα περσινά επεισόδια ΣΕΦ ο πρωταθλητής Ευρώπης υποδέχεται τον πρωταθλητή Ελλάδας με αρκετές αλλαγές σε παίκτες εν αντιθέση με τον ΠΑΟ που κράτησε πολλούς παίκτες. Ενισχύθηκε αρκετά κάτω από τη στεφάνη αφού διαπίστωσε πέρσι στους τελικούς ότι έχανε τόσο και σε ενέργεια όσο και σε δύναμη από τους ψηλούς των φιλοξενούμενων.
Φέτος ξεκινώντας και με -2 δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απώλειας για τους ερυθρόλευκους που θα πρέπει αν και ανέτοιμοι ακόμα (όπως άλλωστε και ο αιώνιος αντίπαλος του), να πάρουν τη πρώτη μάχη, ειδικά μετά την περσινή απώλεια των 2 εγχώριων τίτλων.
Ο δε ΠΑΟ θα προσπαθήσει να το πάει σε πιο αργές επιθέσεις εν αντιθέση με τον Ολυμπιακό που θα προσπαθήσει να τρέξει, μπαίνει ως πρωταθλητής πλέον στο ΣΕΦ και πλέον υπάρχουν από τους οπαδούς απαιτήσεις από την ομάδα του Πεδουλάκη.