Το Rhesus GR κόβει την πίτα του (23.1.2014) [video]

jcmxcmhg

Όλοι την Πέμπτη στην κοπή πίτας του . Θα κληρωθεί ο δήμαρχος

Η χειρότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς την Πέμπτη βγάζει δήμαρχο (Είδαν και αποείδαν και για να μην κακοκαρδίσουν κανένα, θα το ρίξουν στην κλήρωση) .
Σε όποιον πέσει το φλουρί. Υπόσχονται διάφανες διαδικασίες (Μόνο η βασιλόπιτα θα είναι αδιαφανής).
Ο ευρών θα καταλάβει τη θέση του υποψήφιου δημάρχου γενικής αποδοχής (τρόπος του λέγειν) και ειδικής αποστολής.
Όσοι πιστοί, ψηφοφόροι λευκής ή κάποιου χρώματος ψήφου και, κυρίως, υποψήφιοι, προσέλθετε. Ο Δήμαρχος θα επιλεγεί μετά μουσικής, ρακόμελου και άφθονης αθλιότητας.
Απαραίτητη προϋπόθεση το λευκό ποινικό μητρώο. (Αν δεν είναι λευκό, πώς θα το κάμουν κατάμαυρο; )
Όσοι απουσιάσουν θα χάσουν την ευκαιρία της ζωής τους.
Εμείς , φυσικά, θα πάμε (για δήμαρχοι). Παιδιόθεν, τόχαμε για όνειρο, αλλά διαφωνούσαμε με τις "δημοκρατικές"(τρομάρα τους) διαδικασίες.
Απαραίτητη προϋπόθεση, η μη εκφώνηση προεκλογικών λόγων. Όποιος το κάμει , θα έχει ανάλογη υποδοχή. (Άναρθρες κραυγές, γιουχάισμα, ντομάτες και κάθε τι άλλο εκτοξεύσιμο).
Η εκδήλωση θα είναι ειρηνική. Επιτρέπεται η είσοδος σε αλλόπιστους και αλλόδοξους.   Η συμμετοχή σας στη κλήρωση βοηθά στη αναβάθμιση της λειτουργίας του rhesusgr …..της πρώτης Ιντερνετικής τηλεόρασης στο νομό μας ….για ελευθερία, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και κοινωνική αυτονομία ενάντια στην "πληροφόρηση" των χειραγωγημένων ΜΜΕ αφήνοντας απ’ έξω κάθε εθνικιστική σεξιστική, ομοφοβικη και ρατσιστική συμπεριφορά….O RHESUS ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…………………….. Rockomeladiko Argostoli 0n dexx
Kapote Imouna Pouli Kaimeagapousanepolloi
Kostas Eleftheriadis Kappatos Erwtokritos Loykianos G. Danalis Rhesus Révolution