Έλληνες ομογενείς έφτιαξαν πρωτοποριακό αναψυκτικό από ελαιόλαδο

lnwleiqe Το Olive Water, ένα νέο, πολλά υποσχόμενο, αναψυκτικό από ελαιόλαδο δημιούργησαν Έλληνες ομογενείς στις Οι Ελληνοαμερικανοί Γιάννης και Θανάσης Ανδριανός υπόσχονται ότι το αναψυκτικό προσφέρει όλα τα οφέλη του ελαιολάδου χωρίς το λίπος. Όπως αναφέρει το GreekReporter.com, τα δύο αδέρφια παρατήρησαν ότι οι Αμερικανοί δεν καταναλώνουν αρκετό ελαιόλαδο. «Κανείς εδώ στην Αμερική δεν έχει αντιληφθεί την διατροφική αξία του ελαιολάδου, από την άλλη οι Αμερικανοί πίνουν πολλά αναψυκτικά. Προσπαθήσαμε να συνδυάσει τα δύο αυτά στοιχεί και έτσι γεννήθηκε με Olive Water», λέει ο Γιάννης. ο οποίος γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά και οι δύο γονείς του κατάγονται πό την Ελλάδα. Τα διατροφικά οφέλη του αναψυκτικού είναι πολύ παρόμοια με το ελαιόλαδο σύμφωνα με τον εφευρέτη του. «Είναι εξαιρετικά καλό για το καρδιαγγειακό σύστημα, είναι αντι-φλεγμονώδες, και επίσης είναι καλό για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια« δηλώνει Γιάννης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που δίνει στο Greek Reporter. Το προϊόν παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά στο Natural Products Expo West.  «Οι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί στην αρχή, αλλά όταν το δοκιμάσουν νιώθουν μια ευχάριστη έκπληξη. Το πρώτο Olive Water διατίθεται με άρωμα τζίντζερ και λάιμ αλλά η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει και άλλες γεύσεις στο άμεσο μέλλον. «Κάθε μπουκάλι του Olive Water έχει την ίδια διατροφική αξία με 1/4 του μπουκαλιού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, χωρίς τις θερμίδες, το λίπος και τη γεύση» λέει ο νεαρός ορκωτός λογιστής που μετατράπηκε σε έναν πολλά υποσχόμενο επιχειρηματία»

Πηγή: usa.greekreporter.com – Μετάφραση – Επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα