Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αργοστόλι (10.5.2014)

l010aj5e Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ και ώρα 8.00μ.μ. Θα μιλήσει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΛΗΣ, υποψήφιος για την Περιφέρεια με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ». Θα χαιρετήσουν οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ, υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς. Προσυγκέντρωση 7.30μ.μ. στην πλατεία Καμπάνας. Τι περιμένεις; Ισχυρό ΚΚΕ παντού γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού.

  • Τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και ο ΣΥΡΙΖΑσου λένε ψέματα, η ΕΕ δεν αλλάζει προς όφελος του λαού. Μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.
  • Η ανάκαμψη για το κεφάλαιο δεν θα ανακόψει τη σημερινή υποβάθμιση των εργατικών – λαϊκών αναγκών, τα τσακισμένα εργατικά δικαιώματα, δεν θα αποκαταστήσει εισοδήματα, δεν θα επαναφέρει κατακτήσεις.
  • Στο δρόμο του κεφαλαίου και της ΕΕ οι κυβερνήσεις θα αλλάζουν, η αντιλαϊκή στρατηγική όμως όχι. Μετά τις εκλογές όλα αυτά που καταδικάζουν τη ζωή μας θα είναι εδώ.
  • Γι’ αυτό ψήφισε σήμερα με κριτήριο ποιος θα είναι αύριο στο πλευρό σου. Θυμήσου ότι από την εκλογική μείωση του ΚΚΕ το 2012 δεν βγήκε ο λαός κερδισμένος.
  • Χρειάζεσαι αύριο ισχυρό ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη δύναμη που δεν έχει δεσμεύσεις στο κεφάλαιο και στην ΕΕ. Παλεύει για τη μόνη διέξοδο υπέρ του λαού, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με το λαό στην εξουσία. Γιατί δίνει καθημερινά τη μάχη για όλα τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα. Γιατί δίνει όλες του τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του κινήματος και τη Λαϊκή Συμμαχία. Για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά να ανοίξει και ο δρόμος για την προοπτική.

Αργοστόλι 8/5/2014

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0