Ρουχωτάς: Πατριώτες μην πιστεύετε τα ψέματα Παρίση

emx3cx5u Στις έμμεσες και άμεσες κατηγορίες Παρίση απάντησε ο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Ενωμένης Τετράπολης στο . Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Ληξουρίου και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη είπε τα εξής: «Ο κ. Παρίσης, λόγω της ένδειας, της φτώχειας και της παντελούς απουσίας έργου εξαντλήθηκε σε ψέματα και ύβρεις.  Και είναι αυτό που έχει ενοχλήσει την κοινωνία μας. Έχοντας αποψιλώσει και εγκαταλείψει την Παλική από όλες τις υπηρεσίες της, δεν είχε τίποτα να πει. Έτσι περίσσεψε η παραπληροφόρηση και η λασπολογία σε βάρος μου, λες κι εγώ είμαι το πρόβλημά του. Διαδίδεται κακουβούλως ότι εγώ και ο Βεντούρας δεν υπογράφουμε για να δοθούν οι αποζημιώσεις για τις οικοσκευές. Ουδέν αναληθέστερον. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο η αποδοχή των πιστώσεων. Πώς θα δώσει κάτι που δεν έχει αποδεχτεί. Δεν του φταίει ούτε ο Ρουχωτάς ούτε ο Βεντούρας ούτε κανένας, του φταίει η δική του αδυναμία. Διαδίδεται κακοβούλως ότι εμείς δεν υπογράφουμε για τις κατεδαφίσεις. Ουδέν αναληθέστερον. Έχει εγκεκριμένες μελέτες από τις αρχές Απριλίου που δεν έχει δημοπρατήσει. Δεν χρειάζεται η δική μου υπογραφή. Οι πατριώτες μας που τα σπίτια τους είναι κόκκινα περιμένουν αποτέλεσμα. Οφείλεται σε ανικανότητα. Επίσης έχει μία ομάδα κατεφαδίσεων που δεν έχει έχει φέρει καν στο συμβούλιο. Πατριώτες μην πιστεύετε τα  ψέματα.»

«Δεν κάνει δημοτικό συμβούλιο γιατί είναι πια μειοψηφία»

Συνεχίζοντας ο κ. Ρουχωτάς είπε ότι ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει πλέον δημοτικό συμβούλιο γιατί έχει καταλήξει μειοψηφία. Απαρίθμησε μάλιστα τους συμβούλους που έχουν φύγει. «Εκτός από εμένα και τον Βεντούρα έφυγαν: ο Φιοραβάντες, ο Καμπίτσης, ο Σαββαόγλου, ο Βαγιωνίτης, η Αυγουστάτου, ο Θεοφιλάτος, ο Καβαλιεράτος. Χθες η κ. Κατσαΐτη έκανε αναφορά στον εισαγγελέα. Εγώ του φταίω;»

«Κανείς δεν τον απειλεί με εισαγγελέα»

Συνεχίζοντας τις απαντήσεις του προς τον δήμαρχο, ο Βασίλης Ρουχωτάς διέψευσε τον κ. Παρίση λέγοντας ότι «κανείς δεν τον απειλεί με τον εισαγγελέα. Εκτός και αν τον φοβάται ο ίδιος. Για να το λέει…»  

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα