Κατσαμπίρης Ευστάθιος – Υποψήφιος με την Ισχυρή Κεφαλονιά

yynv1qpz

Κατσαμπίρης Ευστάθιος – Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου


Χρόνια τώρα παρακολουθώ, σαν επιχειρηματίας την αργή εξέλιξη της Κεφαλονιάς.
Η διαπίστωση μου είναι, ότι χρόνο με το χρόνο η εικόνα της χειροτερεύει ειδικά στον τομέα του τουρισμού. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας την προώθηση του νησιού και τι τουρισμό θέλουμε.
Το νησί λόγω μεγέθους και φυσικής ομορφιάς έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή τουρισμού. Όλα αυτά θα γίνουν, μόνο εάν τεθεί το κατάλληλο πλαίσιο, έχουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο και αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.
Παραδείγματος χάριν ο δικός μου τομέας δραστηριότητας, που είναι η διασκέδαση, είναι αρκετά παρεξηγημένος, παρ’ ότι προσφέρει πάρα πολλές θέσεις εργασίας και ζωή στην πόλη.
Με την βοήθεια του τουρισμού, θα μπορέσει να αναπτυχθεί και άλλο, συνεισφέροντας στην οικονομία της Κεφαλονιάς, αρκεί να γίνεται σε περιβάλλον υγιούς ανταγωνισμού και ομόνοιας των επιχειρηματιών.
Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να αντιλαμβανόμαστε το γενικότερο καλό και όχι να εκτιμάμε μόνο το προσωπικό συμφέρον.
Στήριξα το ψηφοδέλτιο “Ισχυρή ”, γιατί ο Αλέξανδρος Παρίσης, πήρε το ρίσκο και έδωσε την ευκαιρία στην νέα γενιά να πρωτοστατήσει δίπλα του στο αύριο της Κεφαλονιάς και όχι σε επαγγελματίες της πολιτικής που ως συνήθως θέλουν καρέκλες και εξουσία.