Πόλεμος και μηνύσεις στη Ζάκυνθο: Κοντονής εναντίον Μποζίκη [video]

Ολομέτωπη ήταν η επίθεση εξαπέλυσε ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταυρος Κοντονής κατά του Δημάρχου Στέλιου Μποζίκη με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πορίσματος των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπόθεση του τμήματος Αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου παρουσίασε στοιχεία αποδίδοντας ευθύνες στον κ. Μποζίκη για τις ελληνοποιήσεις των οικονομικών μεταναστών. Λάβρος κατά του δημάρχου Στέλιου Μποζίκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταυρος Κοντονής αναφορικά με το πόρισμα για το τμήμα αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων. Ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι πρόκειται για κόλαφο κατά του νυν Δημάρχου Ζακύνθου και πρώην Δημάρχου Αρκαδίων Ζακύνθου κ. Μποζίκη η εκδοθείσα σήμερα Έκθεση Επιθεώρησης μετά από σχετική έρευνα του Σ.Ε.Ε.Δ. στην Ζάκυνθο το 2013. Έκανε λόγο για ορυμαγδό παρανομιών και πέλαγος ανομίας και τέλεσης σοβαρών αδικημάτων επικρατούσαν στην παραπάνω υπηρεσία.
Ευχαριστίες σε όσους του συμπαραστάθηκαν και ικανοποίηση για την εκθεση  

Η απάντηση του δημάρχου

"Μηνύουμε τον Βουλευτή Ζακύνθου" – "Πουθενά δεν γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου"

Με μήνυση κατά του Βουλευτή Ζακύνθου απαντά ο Δήμαρχος Ζακυνθίων στα όσα δήλωσε ο κ. Κοντονής αναφορικά με το πόρισμα των Ελεγκτών Επιθεωρητών για το τμήμα Αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων.
Αυτή είναι η απάντηση του δημάρχου Ζακύνθου Στέλιου Μποζίκη στις καταγγελίες που έκανε χθες ο Βουλευτής επιρρίπτοντας του συγκεκριμένες ευθύνες για τις ελληνοποιήσεις οικονομικών μεταναστών από το τμήμα αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων. Παράλληλα του απέδωσε την πρόθεση να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του κ. Κολοκοτσά αντιλαμβανόμενος ότι οι επιλογές του απέτυχαν
Στα σημεία του πορίσματος στάθηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Ποταμίτης επισημαίνοντας ότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον δήμαρχο
Για πολιτικό ταλιμπανισμό έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολύρης αποδίδοντας στον Βουλευτή τη πρόθεση να συγκεντρώσει στο πρόσωπό του όλες τις εξουσίες και να γίνει δημόσιος κατήγορος.  

Πηγή: ionian channel

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0