Αλλάξτε το τροφοδοτικό του I-Phone λόγω υπερθέρμανσης

Όπως ανακοίνωσε η Apple, πρόβλημα παρουσιάστηκε με ορισμένα τροφοδοτικά USB για (για Apple 5W Ευρώπη) τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα υπερθέρμανσης με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ασφαλίας.

Το προβληματικό τροφοδοτικό συνόδευε όλα τα μοντέλα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4s που εστάλησαν την περίοδο Οκτώβριος 2009 έως Σεπτέμβριος 2012 στις χώρες που αναφέρονται παρακάτω. Επίσης, πωλούνταν την περίοδο αυτή και ως μεμονωμένο αξεσουάρ.

Η εταιρεία συνιστά στους πελάτες της να ανταλλάξουν οποιοδήποτε προβληματικό τροφοδοτικό με ένα καινούργιο το συντομότερο δυνατό. Το νέο τροφοδοτικό θα το παραλάβουν από την εταιρεία χωρίς χρέωση αντικαθιστώντας το παλιό.

Αναγνώριση του τροφοδοτικού σας
Ελέγξτε την ετικέτα μεταξύ των διακλαδώσεων στο τροφοδοτικό σας και συγκρίνετε με τις εικόνες με κόκκινο περίγραμμα παρακάτω. Ο αριθμός μοντέλου και το χρώμα των γραμμάτων “CE” είναι ο τρόπος αναγνώρισης ενός προβληματικού τροφοδοτικού.

Προβληματικό τροφοδοτικό Μοντέλο A1300, με τη σήμανση “CE” σε σκούρο γκρι χρώμα. Αν έχετε ένα προβληματικό τροφοδοτικό, διακόψτε τη χρήση του και ανταλλάξτε το με ένα καινούριο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPhone σας συνδέοντάς το μέσω καλωδίου USB στον υπολογιστή σας, μέχρι να λάβετε ένα ανταλλακτικό τροφοδοτικό.

Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό Μοντέλο A1400, με τη σήμανση “CE” σε γκρι χρώμα. Δεν απαιτείται ανταλλαγή του τροφοδοτικού σας.

Προβληματικό τροφοδοτικό
Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό

Η διαδικασία ανταλλαγής

Για να ανταλλάξετε το τροφοδοτικό σας επισκεφθείτε ένα συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple. Από τις 18 Ιουνίου 2014, θα συμμετέχουν επίσης οι Συνεργάτες παροχής ασύρματων υπηρεσιών. Θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τον σειριακό αριθμό του iPhone σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, οπότε να έχετε το iPhone σας μαζί σας.
Το προβληματικό τροφοδοτικό θα απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Βρείτε μια συνεργαζόμενη τοποθεσία:

  • Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple – Βρείτε ένα εδώ.
  • Συνεργάτης παροχής ασύρματων υπηρεσιών – Βρείτε έναν εδώ.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αν πιστεύετε ότι έχετε πληρώσει για κάποια αντικατάσταση εξαιτίας αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με την Apple για να ζητήσετε αποζημίωση.
Λίστα χωρών
Albania
Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Egypt
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
India
Indonesia
Israel
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Macedonia
Moldova
Montenegro
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Slovakia
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Vietnam
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα