Στη Β΄ Εθνική ο ΝΟΑ

Αδυναμία να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 δήλωσε ο Ν.Ο.Α. με αποτέλεσμα από τον Απρίλιο, εφόσον καταφέρει να συμπληρώσει το ρόστερ του, να αγωνίζεται πλέον στη Β’ Εθνική.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου είχε απευθύνει κάλεσμα σε πολίστες και προπονητές ώστε να μετέχουν εθελοντικά για εφέτος, λόγω των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Νιφοράτος, σε δηλώσεις που έκανε στο Epta TV, σημείωσε ότι ένα από τα λάθη που έγιναν στην ομάδα ήταν το γεγονός ότι δεν αποχώρησε νωρίς πέρσι από το πρωτάθλημα της Α1, έτσι ώστε να μπορούσε να κρατήσει ορισμένους από τους παίκτες στους οποίους υπήρχαν υποχρεώσεις. Επίσης τόνισε ότι παρά τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες της ομάδας, (η οποία, εδώ που τα λέμε, έφτασε μέσα σε λίγα χρόνια να βρίσκεται ανάμεσα στις 4-5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας),  δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες υποδομές. «Εάν είχαν φτιαχτεί η υποδομές, τώρα θα είχαμε παίκτες να μπορούν να στελεχώνουν την ομάδα», είπε ο κ. Νιφοράτος.

Μακριά από μεγαλεπίβολα σχέδια

Αυτό φάνηκε να είναι το δίδαγμα απ’ όλη αυτή την περιπέτεια, σύμφωνα με τον κ. Νιφοράτο, ειδικά στην επαρχία, αφού οι ομάδες που προσπαθούν το κάτι παραπάνω φαίνεται ότι τελικά το πληρώνουν. 

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα