Νέες ελπίδες για το Καφενείο της Καμπάνας

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για την επαναλειτουργία του Καφενείου της Καμπάνας, έστω και αν παραμένει άγνωστο, προς το παρόν, το με ποια μορφή, αφού το ένα μετά το άλλο, τόσο τα οικονομικά, όσο και τα νομικά προβλήματα φαίνεται ότι λύνονται ή βαίνουν προς διευθέτηση.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του ΟΚΑΠ Μιχάλη Γάκη όσο και της τ. προέδρου του ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ, Κατερίνας Γαρμπή στην πρόσφατη ανοιχτή συνάντηση διαλόγου που διοργάνωσε η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η δήλωσε για πρώτη φορά συγκρατημένα αισιόδοξη ότι το καφενείο θα επαναλειτουργήσει και πάλι ενώ, όπως μας είπε, με τα χρήματα που δόθηκαν από τον Δήμο καλύφθηκε το χρέος προς τον πρ. πρόεδρο του ΡΟΤΑ, Σπ. Καρλή, ο οποίος αντιμετώπιζε απειλές για κατασχέσεις λόγω των χρεών που είχαν συσσωρευτεί.

Μετά από πολλές και μαζικές κινητοποιήσεις εκατοντάδων πολιτών, αμέτρητες συζητήσεις και αποφάσεις, τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και μελών της Δημοτικής Αρχής φαίνεται πως το θέμα μπαίνει επιτέλους σε πορεία προς λύση.

Οριστική απάντηση για το πώς και πότε θα επαναλειτουργήσει το δεν έχει δοθεί, όμως για πρώτη φορά από τότε που έκλεισε η λύση φαίνεται να είναι τόσο κοντά.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0