ΣΥΡΙΖΑ: Λασπολογίας συνέχεια

Συνεχίζεται προκλητικά  από την Δημοτική  Αρχή η ανήθικη  χρησιμοποίηση των κατά τόπους Δημαρχείων  ως  εκλογικά κέντρα για την επίτευξη του  στόχου της  με το γνωστό σκεπτικό   ΟΛΑ  ΔΙΚΑ ΜΑΣ   ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ  Ο ΣΚΟΠΟΣ  ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ  .
 Στα πλαίσια αυτά αφού κατάφεραν και  εξάχνωσαν   τους  συνυποψήφιους    του προτεινόμενου και εκλεκτού  τους  για την βουλευτική έδρα από το προσκήνιο προχωρούν στην λασπολογία της  βουλευτού του νησιού.  Η ανυπαρξία των   πολιτικών επιχειρημάτων  τους οδήγησε σε προσωπικές  επιθέσεις .
Η απελπισία για την επερχόμενη σίγουρη νίκη του τοπικού  Σύριζα τους έχει οδηγήσει σε κινήσεις πανικού . ΟΙ ωμοί εκβιασμοί , η φτηνή πολιτική  εξαγορά των συμπολιτών μας  που βρίσκονται σε ανάγκη  είναι  ανεπαρκή μέσα και η καταδίκη τους από τους συμπολίτες θα είναι  καθολική  στις 25 Ιανουαρίου  .  Είναι η μέρα του λαού  Είναι  η μέρα   της Ελπίδας!!!
Το μέλλον έχει πλέον όνομα, με την κοινωνία όρθια. Με το πρόγραμμα του και την συλλογική μας προσπάθεια ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
 
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ   ΣΥΡΙΖΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα