3-1 το Πυργί τα Ομαλά και συνεχίζει στο “κυνήγι” της Ανωγής

Νίκη και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό για το “στέμμα”
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και με νέο τεχνικό στον πάγκο του ο τον Ανδρέα Κοκκόση θα περάσει το εμπόδιο των Ομαλών αφού θα επικρατήσει τελικά με σκορ 3-1 και θα συνεχίσει να είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Πυργιού θα μπουν πολύ δυνατά το παιχνίδι και ουσιαστικά θα το «καθαρίσουν» αφού θα προηγηθούν μόλις στο 13’ με σκορ 2-0. Γενικά στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτεροι αφού πατούσαν πιο σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλύτερη κυκλοφορία μπάλας.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι των Ομαλών στην προσπάθεια τους να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί, ισορρόπησαν και ήταν καλύτεροι σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι. Κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με ένα εντυπωσιακό τέρμα στο 61’ μεταφέροντας πια το άγχος στην αντίπαλη πλευρά. Δεν είχαν όμως συνέχεια αφού το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου για να έρθει το 78’ και το λάθος του Δ. Γκαζάρ να βάλει τέλος στα όνειρα τους για την ισοφάριση.
Σε γενικές γραμμές ο Παπυργιακός άξιζε τη νίκη, ενώ τα Ομαλά παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατά και το πάλεψαν άσχετα αν στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com