Πρώτη νίκη για τα Ομαλά στα palyoffs 1-0 την Έρυσσο στο τέλος

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και πολύ ενδιαφέρον στο δεύτερο, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά πήραν την πρώτη τους νίκη στα playoffs απέναντι στην ομάδα της Ερύσσου με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+4’.
Σίγουρα η ομάδα του Αγίου με την εικόνα της στο δεύτερο 45λεπτο άξιζε τη νίκη έστω και αν αυτή προήλθε στις καθυστερήσεις. Προηγουμένως βέβαια είχε βρει απέναντι της έναν καταπληκτικό Σιμάτο που με πολλές και σημαντικές αποκρούσεις έδειχνε να κρατάει μόνος του το «0».

Τελικά λύγισε σε ένα σημείο που οι φιλοξενούμενοι πίστευαν ότι θα φύγουν ικανοποιημένοι από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας στις αποσκευές τους τον έναν βαθμό.
Το πρώτο ημίχρονο όπως είπαμε ήταν μετριότατο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και τις ομάδες ισορροπημένες στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν με «ευθύνη» των Ομαλών που βγήκαν στην επίθεση. Ήταν καλύτεροι, είχαν κατοχή και με καλή κυκλοφορία έφταναν στην εστία του Σιμάτου επικίνδυνα. Πότε όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας με τις σωτήριες επεμβάσεις του, πότε η αστοχία των παικτών τους κρατούσε την ομάδα «παγιδευμένη» στο 0-0!. Τελικά τα πανηγύρια και όχι η τιμωρία του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου έφεραν τα χαμόγελα στο τέλος.
Φάσεις και γκολ
Στο 31’ θα έρθει η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και θα είναι από πλευράς φιλοξενούμενων, όταν ο Τσιβόλας από δεξιά θα πιάσει μια δύσκολη σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ στην πάνω μεριά των διχτύων του Στ. Τσακαρισιάνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com