17η Σύνοδος της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρίας

Η  με την οργανωτική υποστήριξη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, πραγματοποιεί την 17η Ετήσια Σύνοδό της στο Αργοστόλι από 29 έως 31 Μαΐου 2015.
Η Επτανησιακή Οδοντιατρική Εταιρία είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, που έχει μέλη οδοντιάτρους από τους τέσσερις Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: Κερκύρας, Λευκάδος, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου. Έχει κυλιόμενη την προεδρία σε διαφορετικό ανά έτος νησί, όπου και διοργανώνεται η εκάστοτε τακτική ετήσια σύνοδος της Εταιρίας, που περιλαμβάνει γενική συνέλευση των μελών, καθώς και αξιόλογο για την επιμόρφωση των οδοντιάτρων της περιοχής μας επιστημονικό συνέδριο. Η Επτανησιακή Οδοντιατρική Εταιρία είναι μία από τις ελάχιστες διαπεριφερειακές δομές στην περιοχή μας και για το λόγο αυτό συμβάλλει πάρα πολύ στην ενότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στην συνεργασία και την συναναστροφή των πολιτών της.
Το επιστημονικό πρόγραμμα της 17ης Συνόδου επικεντρώνεται σε ζητήματα οδοντικής προσθετικής, τα οποία θα αναλυθούν από τους πανεπιστημιακούς δασκάλους Αριστείδη Α. Γαλιατσάτο, Σταύρο Γιαννικάκη, Στέφανο Γ. Κούρτη, Ίλεια Ρούσσου και Νικήτα Συκαρά, ενώ παρών για συζήτηση επί επαγγελματικών ζητημάτων θα είναι και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Κατσίκης. Καλλιτεχνική εκδήλωση, αφιέρωμα στον κεφαλλονίτη ποιητή Νίκο Καββαδία με την συμμετοχή του Γιώργου Κακή-Κωνσταντινάτου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, και του μουσικού Διονύση Φραγκόπουλου, θα πλαισιώσει την εναρκτήρια συνεδρία.
Οι εργασίες της Συνόδου θα διεξαχθούν στο ΞενοδοχείοMéditerranée στη Λάσση Αργοστολίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για την συμμετοχή έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της Εταιρίας http://eptanisiaki.blogspot.gr.
Ο Πρόεδρος της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρίας,Γεράσιμος Χιόνης
Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας,Σπύρος Κομποθέκρας-Κότσορος