Επιστολή προς τον δήμαρχο από τον σύλλογο γονέων του 27ου Δημοτικού Ληξουρίου

Προς τον κ. Δήμαρχο
Κύριε Δήμαρχε
Με την παρούσα θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε, σχετικά με την μη υλοποίηση της υπόσχεσή σας να ασφαλτοστρωθεί η αυλή του σχολείου μας, που εδώ και ένα και πλέον χρόνο βρίσκεται στα «προκάτ» λόγω των καταστρεπτικών σεισμών. Σας υπενθυμίζουμε τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στον προαυλισμό των μικρών μαθητών λόγω του ακατάλληλου υλικού που έχει καλυφθεί πρόχειρα ο προαύλιος χώρος, καθώς και λόγω άλλων προβλημάτων στον ευρύτερο χώρο (επικίνδυνα πρανή, μη ύπαρξη προστατευτικού τοιχίου στην είσοδο του σχολείου κ.α.) που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις για να αρθεί η μεγάλη επικινδυνότητα που υπάρχει κατά την πρόσβαση στο σχολείο.
Με πολλές παρεμβάσεις έως σήμερα τόσο προσωπικά σε εσάς όσο και στους τεχνικούς σας συμβούλους και υπηρεσίες, έχουμε αποσπάσει αντίστοιχες υποσχέσεις για άμεση λύση του προβλήματος. Η μόνιμη επωδός που επικαλείστε μέχρι σήμερα ήταν ότι «…για να πέσει άσφαλτος έπρεπε να μη βρέχει ……». Σήμερα λοιπόν, μετά από ένα χρόνο υποσχέσεων και μετά από αρκετή άνοδο του υδράργυρου, διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν έχετε υλοποιήσει τις υποσχέσεις σας, αλλά τις παραπέμπετε στις «ελληνικές καλένδες» προβάλλοντας δια στόματος του συμβούλου σας νέα προσκόμματα και εμπόδια.
Ως σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Β΄Δημοτικού για άλλη μια φορά απαιτούμε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου αλλά και στις άλλες αναγκαίες κατασκευαστικές παρεμβάσεις που απαιτούνται μέσα και έξω από τον σχολείο, προκειμένου να αρθεί έστω και στοιχειωδώς η επικινδυνότητα. Δεν θα επιτρέψουμε να εκτεθούν άλλο σε κίνδυνο οι ζωές και ασφάλεια των παιδιών μας.

Ο Πρόεδρος
Βαγγέλης Φαρακλός

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0