Για την παιδική χαρά στον Καραβόμυλο

Το τελευταίο μήνα, έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια καθαρισμού των χόρτων από την Δημοτική Αρχή, στην ευρύτερη περιοχή του Καραβομύλου. Το παραλιακό μέτωπο, το αλσύλλιο, η παιδική χαρά, η περίμετρος της λίμνης, καθαρίστηκαν από τα χόρτα, τα ξερόκλαδα κ.λ.π.
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και στο εσωτερικό του χωριού. Στα σημεία που έγινε ο καθαρισμός, ήρθαν στην επιφάνεια δεκάδες σκουπίδια ( πλαστικά μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.αλ. ) που ασφαλώς δεν βρέθηκαν εκεί από μόνα τους!
Στην παιδική χαρά, εθελόντριες μητέρες, ( για ν’ ακριβολογούμε τρεις τον αριθμό!!! ) , ανέλαβαν δράση και καθάρισαν τον χώρο.
Θα πρέπει τώρα να επισημάνουμε, πως στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης, η μόνη παιδική χαρά που λειτουργεί, είναι αυτή του Καραβομύλου! Με αποτέλεσμα τα απογεύματα να γίνεται εκεί το αδιαχώρητο! Γονείς επισημαίνουν την ανάγκη προσθήκης και άλλων οργάνων για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με περισσότερη άνεση. Προτείνουν μάλιστα, τα όργανα από την παιδική χαρά που «ξηλώθηκε» από τη παραλία της Σάμης, να μεταφερθούν στον Καραβόμυλο.
Προσυπογράφουμε και προβάλουμε το αίτημα,… ευελπιστώντας σε ώτα ακουόντων!
.

(vlahatasamis.gr)