Όροι χρήσης – Ποιοι είμαστε

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή των άρθρων χωρίς έγγραφη άδεια από τα Κεφαλονίτικα Νέα. Τα Κεφαλονίτικα Νέα δεν υιοθετούν απαραίτητα τις απόψεις των αρθρογράφων ή των σχολιαστών και δεν φέρουν ευθύνη για τα σχόλια αναγνωστών που γράφονται στο σύστημα σχολιασμού, στη σελίδα μας στο facebook ή στους υπόλοιπους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων που διαθέτουμε (twitter, instagram, flickr κ.λπ.) Εάν πιστεύετε ότι κάποιο άρθρο ή σχόλιο σας θίγει, επικοινωνήστε μαζί μας στο kefalonitikanea [@] gmail.com (χωρίς τις αγκύλες).

Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνσή μας είναι το : https://www.kefalonitikanea.gr. Είμαστε ένα συνεργατικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό μέσο και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση: kefalonitikanea@gmail.com καθώς και μέσω facebook messenger στη διεύθυνση: https://m.me/kefalonitikanea

Μόνιμοι συντάκτες στα Κεφαλονίτικα Νέα είναι οι : Λ. Αθανασίου & Σ. Αντύπας ενώ δικές τους μόνιμες στήλες έχουν οι:  Ε. Αθανασοπούλου, Δ. Σταυρίδου, Τ. Σπυράτου και Η. Τουμασάτος. Τα περισσότερα τουΙτς γράφει ο Λ. Αθανασίου.
Υπεύθυνος: Λ. Αθανασίου