Ζάκυνθος: Έπαιζαν πόκερ σε καφέ-μπαρ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που διεξάγουν παράνομα τυχερά παίγνια, εντοπίστηκε την Κυριακή (21.12.2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, καφέ- μπαρ στην Ζάκυνθο, το οποίο διενεργούνταν το παράνομο τυχερό παίγνιο “POKER”.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν o 55χρονος ιδιοκτήτης καθώς και (15) ακόμη παίκτες- πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 22 έως 75 ετών, μεταξύ των οποίων και μία 39χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορούν τα παίγνια.
Ειδικότερα, ο 55χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, του καταστήματος, τρία τραπέζια στα οποία παίκτες- πελάτες, έπαιζαν  “POKER”.
Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει ο 55χρονος με σκοπό να αποφύγει τους ελέγχους των διωκτικών αρχών.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των (1.345) ευρώ,  2.435 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων,  μάρκες DEALER, ζάρια καθώς και ένα (1) τετράδιο με σημειώσεις.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ τα ποσό που κατασχέθηκε θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.