Σεμινάριο Κρητικών Χορών στην Πάστρα (3.1.2015)

Ο Σύλλογος  Πολιτιστικός  Πάστρας ”ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ ” οργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 , ώρα 16:00 στην αίθουσα του γυμναστηρίου του Γυμνασίου στην , σεμινάριο παραδοσιακών Κρητικών χορών . Θα διδάξει ο κος Γιάννης Μεγαλακάκης ,ερευνητής- χοροδιδάσκαλος . Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι περίπου 4 ώρες με κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Η πληρωμή γίνεται με την εγγραφή.
Στο σεμινάριο ο χορευτής θα διδαχθεί χορούς οι οποίοι έχουν προκύψει μετά από επιτόπια καταγραφή και έρευνα και παράλληλα θα έρθει σε επαφή με την αλήθεια και την ουσία που κρύβουν οι κρητικοί χοροί.
Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι προς εκπαίδευση μπορεί να είναι:
α. μαθητές κάθε ηλικίας – εθνικότητας – χορευτικού επιπέδου κρητικών χορών, αλλά και με γνώσεις (σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο)σε άλλα είδη χορού.
β. χοροδιδάσκαλοι με γνώσεις και εξειδίκευση σε οποιοδήποτε είδος χορού ή χορών (ελληνικών, ευρωπαικών, latin, και οποιοδήποτε άλλων).

Δηλώσεις εγγραφών – πληροφορίες συμμετοχών στα τηλέφωνα:6974480312,6974726112.

Αυτό το διάστημα ο Γιάννης Μεγαλακάκης ταξιδεύει στην Ελλάδα και παράλληλα με τα σεμινάρια χορού παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο << Αγαπημένη λέξη μου ,έγινε τ” όνομά σου >>.
Όσοι βρεθούν στην Αθήνα 8,9,10 & 11 Γενάρη μπορούν να τον παρακολουθήσουν στην σκηνή του HALF NOTE στην μουσικοχορευτική παράσταση που παρουσιάζει μαζί με την ομάδα του με τίτλο : << Μου>>.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0