“Σφράγισε” και τυπικά το εισιτήριο της παραμονής ο Οδυσσέας 2-1 τον Πυλαριακό που τον στέλνει στην Β’ κατηγορία

Ο και ο Οδυσσέας, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα Φαρακλάτα, σε ένα κρίσιμο σημείο της διαδρομής του φετινού πρωταθλήματος.

 Ακριβώς εκεί που ο Πυλαριακός με νίκη, βασιζόμενος και σε μαθηματικές ελπίδες, αλλά και συγκυρίες, θα ήθελε να συνεχίσει να κυνηγάει την παραμονή και ο Οδυσσέας που πλέον έχει βλέψεις καθιέρωσης στις πρώτες έξι ομάδες, δεν θα ήθελε να σταματήσει αυτή την εξαιρετική του πορεία προς την καταξίωση.

Γράφει ο Arian Mouraj

Έτσι, οι μεν και οι δε, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Πυλαριακός με το ανασταλτικό παιχνίδι που τον χαρακτηρίζει, αλλά και μεταμορφωμένος προς το καλύτερο από το κέντρο και μπροστά, εκεί που ο Άννινος ξεχώριζε με την παρουσία του. Μετά το γρήγορο γκολ, ο Πυλαριακός ήταν πολύ καλός και βγαίνοντας με ωραίες οργανωμένες ενέργειες σωστές πάσες, έδινε μια εικόνα που δεν μας είχε συνηθίσει.
Ο Οδυσσέας, που αυτό το μήνα είναι μια ομάδα εντελώς διαφορετική από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έδειχνε ανίκανος να βγάλει το δικό του παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότεροι παίκτες του, δεν μπορούσαν να συνέλθουν από το γκολ που δέχθηκαν, στα πρώτα λεπτά, και μόνο με ορισμένες ατομικές ενέργειες προσπαθούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ωστόσο, μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αναμενόταν το «ξύπνημα» της ομάδας από την Ιθάκη. Είναι η ίδια ομάδα που δυο αγωνιστικές πριν, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 0-2 από τα Διλινάτα και τελικά έκανε την ανατροπή με 4-2.
Και όντως, ο Οδυσσέας του δεύτερου μέρους, δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο.
Η πίεση που άσκησε απέδωσε καρπούς στο 70′ και στο 80′. Οι Ιθακήσιοι που δεν έδειχναν να μένουν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, πήραν κεφάλι στο σκορ και τελικά νικήσαν το ματς με 2-1.
Βλέπεις, είναι ο φετινός τους στόχος, η καθιέρωση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και οι παίκτες του Οδυσσέα δίνουν τα πάντα για να φτάσουν σε αυτόν.
Ο Πυλαριακός αποχαιρέτησε κατά 99% την κατηγορία, πληρώνοντας περισσότερο, έναν κακό πρώτο γύρο και την βαριά ήττα από τα Φωκάτα.

Πάντως, δεν ήταν άσχημη ομάδα στο σημερινό ματς και αν θα κρατήσει αυτήν την εικόνα που έδειξε στα τελευταία ματς και μήνα, εύκολα θα επιστρέψει του χρόνου και πάλι στην Α’.

Φάσεις και γκολ

Γκοοοοολ
5′ – Μετά από μακρινή κάθετη πάσα του Σταμούλη Γ., ο Παντελής στην έξοδο του με τον Αργυρακάκη δεν συνεννοούνται και η μπάλα τελικά, “αναπαύεται” στα δίχτυα, δίνοντας έτσι ένα γρήγορο προβάδισμα στον Πυλαριακό με 1-0.
13′ – Μακρινό σουτ του Άννινου η μπάλα καταλήγει άουτ

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com