Αποχωρεί με αιχμές η Ατσάρου από την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Κεφαλονιάς

Δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Κεφαλονιάς η Κατερίνα Ατσάρου.
Αυτό ανακοίνωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σάκη Βούτου αφήνοντας αιχμές για την συμμετοχή των επαγγελματιών, τόσο στη διαδικασία των εκλογών, όσο και γενικότερα στις  δραστηριότητες της ομοσπονδίας.

Η κ. Ατσάρου είχε και στο παρελθόν καυτηριάσει το γεγονός ότι η πλειονότητα των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό και ειδικότερα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια δεν ασχολούνται με τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας παρότι έχει απευθύνει η ίδια πολλές φορές κάλεσμα.

Η συσπείρωση και τα… σουβλάκια

«Παρότι αναμένουμε μια καλή τουριστική χρονιά, τα προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά», είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή της στην ίδια εκπομπή προσθέτοντας ότι, τόσο οι εταιρείες του τύπου AirBnB (μίσθωσης ιδιωτικών χώρων), όσο και άλλα προβλήματα όπως το φορολογικό απειλούν τις μικρές επιχειρήσεις και θα έπρεπε οι επαγγελματίες να συσπειρώνονται και όχι να απέχουν από τους συλλόγους και την ομοσπονδία.

Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου για το αν ενημερώνονται οι επαγγελματίες για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και τις εκλογές, εκείνη είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Έχουμε σελίδα στο facebook, site, δικό μας και email. Όλα αυτά ενημερώνονται. Αν είχα κάνει κάλεσμα για σουβλάκια στην Πλατεία θα μαζευόμασταν πολλοί. Στις εκλογές όμως… »

Πάντως η κ. Ατσάρου είπε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται από τον σύλλογο της Παλικής.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα