Ένα βήμα πριν τον τίτλο και την άνοδο ο Εθνικός…. 3-0 τον Ηρακλή (Φώτο)

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία ο πρωτοπόρος Εθνικός απένατι στον Ηρακλή Πρόννων για να φτάσει στο σημερινό 3-0 στον Άγιο Αντώνη.


Η ομάδα του Νίκου Κουρούκλη θέλει πλέον έναν βαθμό στα δυο παιχνίδια με Πρόννους (εντός) και Ομαλά (εκτός) για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο της στην Α’ κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε, οι «κυανόλευκοι» του Ληξουριού δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την 4η σερί νίκη τους στη σειρά και 4ηφετινή με αντίπαλο τον Ηρακλή!

Ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Γ. Γιαννάκη. Η νίκη τους απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που προσπάθησε ήταν δίκαιη.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Γ. Αναλυτής με ωραία σέντρα θα βρει στην περιοχή τον Κατσιβέλη, αυτός θα προσπαθήσει να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα με βολ πλανέ, όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ, αφού δεν πιάνει καλά το σουτ.

Στο 9’ θα γίνει το 1-0 με αυτογκόλ για τους γηπεδούχους. Ο Κ. Αραβαντινός μέσα στην περιοχή, ανάμεσα από πολλούς αμυντικούς θα περάσει την μπάλα παράλληλα προς το τέρμα των φιλοξενούμενων που θα βρει στον Μαράτο και θα καταλήξει στα δίχτυα του Άννινου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com