Ζουν με την ελπίδα οι Πρόννοι 3-0 τα Ομαλά

Άργησαν πολύ να «ξυπνήσουν» οι Πρόννοι με αποτέλεσμα πολύ δύσκολα να προλαβαίνουν πια να αλλάξουν την τύχη τους, μένοντας και πάλι στους -6 βαθμούς από τον Ηρακλή που προηγείται στη σειρά.
Στο σημερινό τους παιχνίδι και πάλι παρουσίασαν μια αρκετά καλή εικόνα και πέτυχαν νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στα Ομαλά και ελπίζουν σε ένα μεγάλο θαύμα.

Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, κυκλοφόρησαν μπάλα και είχαν την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κατακτώντας στο τέλος μια δίκαιη νίκη, που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν!

Οι φιλοξενούμενοι, μια απογοήτευση στα playoffs, με μια ισοπαλία και τρεις ήττες μέχρι τώρα, κατέστρεψαν ότι με κόπο έφτιαξαν στον εκπληκτικό τους δεύτερο γύρο στην κανονική διάρκεια, όταν και πέτυχαν το καταπληκτικό 5Χ5 αφήνοντας με αυτό τον τρόπο πολλές υποσχέσεις. Δυστυχώς όμως έμειναν υποσχέσεις!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις, παράλληλα με την απογοήτευση, με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία γκολ.
Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Φάσεις και γκολ

Ο Στ. Τσακαρισιάνος θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του με εντυπωσιακή επέμβαση στο μακρινό σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 8’.
Και πάλι στο 15’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακή απόκρουση θα πει όχι στο σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη, από τα όρια της περιοχής, πετώντας δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τα Ομαλά να προηγηθούν στο σκορ στο 25’, όταν ο Σέρρας με κοντινό σουτ στην μικρή περιοχή, μετά από το φάουλ από δεξιά, θα αναγκάσει τον Κατσιλίδη σε σπουδαία επέμβαση πετώντας την μπάλα κόρνερ πάνω από την εστία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com