«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», μια μαύρη κωμωδία με… πολύ αίμα η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε ο , ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, προκειμένου να παραβρεθεί, να προλογίσει και να συζητήσει για την τελευταία ταινία του «Το μικρό ψάρι», στα πλαίσια των κινηματογραφικών σεμιναρίων που διοργάνωσε το Κοινωνικό Εργαστήρι «Τραβέρσο» και υλοποίησε ο Μαρίνος Σκλαβουνάκης.

Ο σκηνοθέτης του Σπιρτόκουτου, της Ψυχής στο Στόμα και του Μαχαιροβγάλτη αποκάλυψε σε συνέντευξή του στα Κεφαλονίτικα Νέα τον τίτλο της νέας του ταινίας που θυμίζει, όπως είπε, τίτλο τραγουδιού από τις «Τρύπες» ή από τον Άσιμο…

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» είναι ο τίτλος της και βρίσκεται στο στάδιο του pre-production. Μία ταινία στην οποία συνεργάζεται με τον Δημοσθένη Παπαμάρκο, τον συγγραφέα που πέρσι τάραξε τα νερά της ελληνικής λογοτεχνίας με το Γκιακ. Μαζί του θα είναι επίσης ο βραβευμένος στη Δράμα ως πρωτοεμφανιζόμενος, Χάρης Λαγούσης (που είναι και Κεφαλονίτης).

«Είναι μια μαύρη κωμωδία με πολύ αίμα», είπε στα Κεφαλονίτικα Νέα, «πάρα πολύ αίμα… και love story και γκάγκστερς… όλα τα ελληνικά πάθη είναι μέσα…»

Η συνέντευξη με τον Γιάννη Οικονομίδη θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0