Οι εκλογές του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Την Κυριακή 12.6.2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης και εκλέχτηκαν Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγτική Επιτροπή, αντιπροσώποι για το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Πλειοψήφισε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζομένων, το οποίο ήταν το μόνο που υπήρξε. Μετά τη λήξη των εκλογών συγκροτήθηκε σε σώμα και το καινούριο Δ.Σ.

Το σωματείο ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις εκλογές, αλλά και όσους βοήθησαν με την προσωπική τους παρουσία, τον χρόνο τους, την οικονομική τους συνδρομή και τις νομικές τους υπηρεσίες να αποκτήσει το σωματείο αρχικά προσωρινή διοίκηση και να διεξαχθεί στη συνέχεια η εκλογική διαδικασία.

Σύντομα θα υπάρξει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα είναι ανοιχτό και στα μέλη του σωματείου. Οι μάχες για τις συλλογικές συμβάσεις, το σταμάτημα αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων και νομοσχεδίων, αλλά και για τα προβλήματα του νομού είναι μπροστά μας και τους θερινούς μήνες.    

Στοιχεία επικοινωνίας siekef.ith@gmail.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου 15.6.2016