Σε έκθεση στη Νέα Υόρκη συμμετέχει η Μαρίνα Στελλάτου

Στην έκθεση «Greek Light Phos» στο The Muses Hamptons της Νέας Υόρκης θα συμμετέχει η Κεφαλονίτισσα εικαστικός Μαρίνα Στελλάτου.
Η έκθεση ξεκινάει την Τετάρτη 13 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής στις Ηνωμένες πολιτείες αφού παρουσιάζονται 45 έργα από 15 αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, εμπνευσμένα από το ελληνικό φως.

Η Μαρίνα Στελλάτου είναι απόφοιτος της ΑΣΚΤ Αθηνών όπου είχε καθηγητές τον Ι. Βαλαβανίδη και Δ. Μανουσάκη. Αποφοίτησε το 2005 με άριστα και πήρε υποτροφία Esasmus για την Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών των Βρυξελλών όπου κι εκεί αποφοίτησε με άριστα.

Παρακολούθησε επίσης τα εργαστήρια Σκηνογραφίας με καθηγητή τον Γ. Ζιάκα και Αγιογραφίας με καθηγητή τον Π. Σάμιο. Απόφοιτος Θεολογικής Σχολής, Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το διάστημα 2007 -2014 εργάστηκε στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης, ενώ από το καλοκαίρι του 2014 ζει και εργάζεται στην , όπου διατηρεί το Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους “ Αποτυπώματα ”.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα