Υποστηρίξτε το crowdfunding για την συμμετοχή της Σοφίας Μπεκατώρου και του Μιχάλη Πατενιώτη στην Ολυμπιάδα

Έναν πρωτότυπο (για τον αθλητισμό) και σύγχρονο τρόπο χρηματοδότησης της συμμετοχής τους στην Ολυμπιάδα του Ρίο επέλεξαν η και ο Μιχάλης Πατενιώτης, επιλέγοντας την πλατφόρμα του Indiegogo και τη μέθοδο του crowdfunding.

Η Κεφαλονίτισσα ιστιοπλόος που θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής εκπροσωπεί την Ελλάδα στην νέα κατηγορία Nacra 17 μαζί με τον συναθλητή της.

Και οι δύο ζητούν την βοήθεια των απλών Ελλήνων έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000 δολαρίων που απαιτείται για τα έξοδα ταξιδιού, την αγορά και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Διαβάστε τι έγραψαν στην δημοφιλή πλατφόρμα και κάντε κλικ εδώ εάν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς.

Πλεύσε μαζί μας στο ταξίδι μας στο Ρίο και κάνε το όνειρο μας πραγματικότητα για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα!
Ποιοι Είμαστε;
Είμαστε η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης και εκπροσωπούμε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, στην νεοεισαχθείσα ιστιοπλοϊκή ολυμπιακή κατηγορία Nacra 17.
Το πάθος μας για την ιστιοπλοΐα και η προσήλωση στο άθλημα αυτό, μας έχει βοηθήσει να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους. Ο συνδυασμός των μεμονωμένων δυνάμεων της ομάδας μας είναι αυτό που θα μας βοηθήσει για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το να έχεις συμπαίκτρια και κυβερνήτη του σκάφους τη Σοφία, που έχει κατακτήσει  χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνο το 2004 και το 2008 αντίστοιχα, έχει αναδειχθεί δύο φορές ως η καλύτερη ιστιοπλόος του κόσμου σε όλες τις ιστιοπλοϊκές κατηγορίες από την ISAF και έχει κατακτήσει από πέντε φορές το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι σημαντικό πλεονέκτημα, γιατί γνωρίζεις πως μπορείς να βελτιωθείς από την εμπειρία της και νιώθεις και την ασφάλεια γιατί μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.
Η εμπειρία του Μιχάλη μέσω της διάκρισης του σε παγκόσμιο Πρωταθλητή Νέων, η κατάκτηση 2ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ORCi 2008 και η κατάκτηση 2ης και 3ης θέσης στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Lightning και Optimist αντιστοίχως, θα βοηθήσει πολύ για να μπορέσει η ομάδα μας να συνδυάσει και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνάμεις της. Έχοντας εξοπλιστεί κατάλληλα με απαιτητικές προπονήσεις και εκπαίδευση και βασιζόμενοι στις προηγούμενες επιτυχίες μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ξεκινούμε αυτό το ταξίδι προκειμένου να συναγωνιστούμε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους ιστιοπλόους του κόσμου.

Τι μπορείς να κάνεις
Για να μας βοηθήσεις για το ταξίδι μας στο Ρίο, η ομάδα μας χρειάζεται να συγκεντρώσει $25.000. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σου θα χρησιμοποιηθεί για τα έξοδα ταξιδιού, για αγορά και συντήρηση εξοπλισμού, καθώς επίσης και για την τελική προετοιμασία μας στο Ρίο.
Έχουμε ως στόχο ότι τα Perks που θα σας προσφέρουμε να είναι όσο πιο προσωπικά γίνεται για κάθε έναν, προκείμενου να αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ευγενική γενναιοδωρία σου.

Αντίκτυπος
Είμαστε και οι δύο από μια χώρα που έχει επηρεαστεί βαθιά από την οικονομική κρίση. Παρόλα αυτά δεν θέλουμε να  το δούμε αυτό ως εμπόδιο, αλλά θέλουμε να γίνουμε  παράδειγμα για τους Έλληνες συμπατριώτες μας, προκειμένου να μην επιτρέψουν στην δοκιμασία που περνά η χώρα μας να σταθεί εμπόδιο στο να κυνηγούν και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να  κάνουν περήφανη τη χώρα μας, την Ελλάδα. Έχουμε σκοπό να εμπνεύσουμε τη νεότερη ελληνική γενιά και όλους τους Έλληνες, ώστε όλοι μαζί υπερήφανα να ανυψώσουμε την Ελληνική σημαία.

Τι θα πάρετε ως αντάλλαγμα
Η συνεισφορά σου έχει πολύ μεγάλη σημασία και αξία για εμάς και για το ταξίδι μας για τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Έχουμε σχεδιάσει προσωπικά τα perks, για να ανταποκριθούμε στην πολύτιμη συνεισφορά σου και έτσι να λαμβάνεις μηνύματα και δώρα που θα απεικονίζουν τις ιστιοπλοϊκές εμπειρίες μας μέσα και έξω από το νερό.
Ανάλογα με τη συνεισφορά σου θα μπορείς να λάβεις προσωπικά μηνύματα, online shoutouts, custom made video content, υπογεγραμμένα είδη από την προσωπική μας συλλογή, αποκλειστικό εξοπλισμό όπως επίσης και το όνομα σου στην ενδυμασία και στο ιστιοπλοϊκό σκάφος.
Το μεγαλύτερο perk που προσφέρουμε με μεγάλη χαρά, είναι το ιστιοπλοϊκό που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το ταξίδι, με αυτό που ήδη έχουμε ξεκινήσει για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

*Διατηρούμε το δικαίωμα να μην γίνει χρήση ονομάτων που μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικού περιεχομένου. 

Πως αλλιώς μπορείς να βοηθήσεις
Βοήθησε μας να διαδώσουμε τα νέα σχετικά με την προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για το ταξίδι της ομάδας  μας, Άνεμος Ελλάδας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Κάνε share αυτή τη σελίδα με την καμπάνια μας και βοήθησε μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα για ένα ελληνικό Ολυμπιακό μετάλλιο.
Για να δεις πως οι συνεισφορές σου είχαν θετικό αντίκτυπο στην ομάδα μας και στο ταξίδι μας, μπορείς να κάνεις ένα like στην σελίδα μας στο Facebook για καθημερινά updates και να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να παρακολουθείς βίντεο απευθείας από τις προπονήσεις μας στο Ρίο.

Το ταξίδι για το Ρίο 2016 έχει ξεκινήσει. Σε προσκαλούμε να είσαι μέρος αυτού.
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα