Λιγνός: «Θα προσπαθήσω να φτάσω την Ελλάδα ψηλά» – Πυλαρινός: «Επόμενος στόχος ένα μετάλλιο στο Τόκιο»

Τους δύο Παραολυμπιονίκες της Κεφαλονιάς τίμησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Κεφαλονιάς σε μία συγκινητική τελετή που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, που Δόξα τω Θεώ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο» είπε ο 6ος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, , ξεκινώντας την ομιλία του, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε συγκινημένος: «με την κατάλληλη στήριξη όλων σας, στο Τόκιο θ’ ανέβουν οι στόχοι και θα είμαι ακόμα πιο δυνατός ώστε να μπορέσω να φτάσω την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

O… παλιός (3 συμμετοχές σε ) και ο… νέος. Οι Ολυμπιονίκες της Κεφαλονιάς έξω από το Μέγαρο

Ο Γεράσιμος ευχαρίστησε τον Δήμο για την οικονομική βοήθεια που του πρόσφερε ενώ τόσο εκείνος, όσο και ο (του οποίου ήταν η τρίτη Ολυμπιάδα που μετείχε), έλαβαν την υπόσχεση ότι ο Δήμος θα στηρίξει από εδώ και πέρα τις προσπάθειές τους.

Πυλαρινός: Πάμε για 4η Ολυμπιάδα στο Τόκυο

Τον επόμενο στόχο που είναι η Ολυμπιάδα του Τόκυο έβαλε ο πρωταθλητής της ξιφασκίας Γεράσιμος Πυλαρινός, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι προκειμένου να βάλει, για μία ακόμη φορά, την Ελλάδα στο βάθρο.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ελπίζει πως ο Δήμος θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις του και ευχαρίστησε τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, που ήταν χορηγός του, για την στήριξή που του προσέφεραν.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών

Παρίσης: Δοξάσατε την Ελλάδα αλλά και την

Απευθυνόμενος στους δύο Ολυμπιονίκες, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, είπε στους δύο αθλητές ότι τίμησαν, τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κεφαλονιά, και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες και των δύο.

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου

Λίγο αργότερα έφτασε στο δημαρχιακό μέγαρο και ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς, ο οποίος συνεχάρη κι αυτός με τη σειρά του τους αθλητές τους οποίους χαρακτήρισε ως παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δημήτριου.