Εγκλωβισμένο στην Εθνική το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς – Αλλάζουν οι ώρες των αυριανών δρομολογίων

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες δύο λεωφορείων του Κεφαλονιάς που παγιδεύτηκαν στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, λόγω της κακοκαιρίας.

Οι επιβάτες, που είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι για την Κυλλήνη, περίμεναν για ώρες μέσα στα λεωφορεία να βρεθεί μία λύση. Τελικά αποφασίστηκε τα λεωφορεία να διανυκτερεύσουν στην Πάτρα και αύριο να συνεχίσουν για την . Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία της Πυροσβεστικής στο ΚΤΕΛ Αιγίου και ακόμη δεν γνωρίζουν το πού θα διανυκτερεύσουν το βράδυ.

Εκτός από τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, εκατοντάδες άλλα οχήματα έχουν παγιδευτεί στην Εθνική, λόγω του χιονιού, καθώς πολλοί οδηγοί δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επιπλέον, δύο νταλίκες που «δίπλωσαν» έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Η Τροχαία απαγόρευσε την κυκλοφορία λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα από την Πάτρα προς Αθήνα, στο ύψος του Ρίου και από την πρωτεύουσα προς την Πάτρα λίγο μετά την Κόρινθο.

Κλειστή είναι και η παλαιά εθνική οδός στα ίδια σημεία.

Καθυστέρηση και στο Νήσος Κεφαλονιά 

Με πολύωρη καθυστέρηση έφυγε τελικά και το πλοίο Νήσος Κεφαλονιάς, το οποίο περίμενε, μάταια όπως αποδείχτηκε, τους επιβάτες τους ΚΤΕΛ. 

Αλλάζουν τα αυριανά δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Αλλαγές αποφάσισε το ΚΤΕΛ και για τα αυριανά δρομολόγια. Έτσι, ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια εκτός από ένα που θα φύγει στις 9:30 από το Ληξούρι και στις 10:15 από το Αργοστόλι. 
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα